ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εν αναμονή του Αλ. Τσίπρα οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ

Εν αναμονή του Αλ. Τσίπρα οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ

Ζάχαρη στους περαστικούς μοίρασαν στη Θεσσαλονίκη διαμαρτυρόμενοι οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, αναμένοντας τον Αλ. Τσίπρα στην πόλη την Τρίτη

Σε χίλια κιλά υπολογίζεται η ζάχαρη που μοίρασαν σήμερα Δευτέρα σε διερχόμενους οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ), οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απαιτώντας την άμεση πληρωμή των τευτλοπαραγωγών και τη λήψη άμεσα μέτρων για τη συνέχιση της λειτουργίας της βιομηχανίας.

"Αν δεν ασκηθεί πολιτική πίεση στην τράπεζα Πειραιώς για τη χρηματοδότηση της εταιρείας και την πληρωμή των αγροτών, χάνεται η φετινή χρονιά και μαζί με αυτή και η ΕΒΖ", δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της βιομηχανίας, Χριστόδουλος Βαρκάκης, γνωστοποιώντας ότι σύμφωνα με πληροφορίες του "γίνονται διαπραγματεύσεις με γαλλική και γερμανικές ζαχαροβιομηχανίες, ώστε ακίνητα της εταιρείας να μετατραπούν σε κέντρα διανομής".

Οι τευτλοπαραγωγοί παραμένουν για πέμπτη ημέρα σήμερα στα γραφεία της ΕΒΖ στη Θεσσαλονίκη και γίνονται συζητήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Βασική επιδίωξή τους είναι να συναντήσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που θα βρίσκεται αύριο Τρίτη 20/01/2015 στην πόλη.

Διαβάστε επίσης:

Είστε υπερχρεωμένος επιχειρηματίας; Οσα πρέπει να ξέρετε

MIG: Αύξηση κεφαλαίου 300 εκατ. ευρώ

Coffee Island: Βραβείο στα European Business Awards

Σχετικές ειδήσεις