ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρόγραμμα ωρίμανσης νεοφυών επιχειρήσεων της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας

Πρόγραμμα ωρίμανσης νεοφυών επιχειρήσεων της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας

Περισσότερες από 70 αιτήσεις για το πρόγραμμα ωρίμανσης νεοφυών επιχειρήσεων της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης - αριθμός αυξημένος σε σχέση με πέρυσι - κατατέθηκαν, φέτος, με την ευκαιρία του Thessaloniki Smart up Innovation Hub ΙΙ (Thessmart INNOHUB).

"Η αυξημένη συμμετοχή καταδεικνύει το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους νέους ανθρώπους να μετατρέψουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις, μέσα από την εξειδίκευση και τη συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχει το Thessmart INNOHUB, το οποίο θέλουμε να μετατρέψουμε σε θεσμό" δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΖΚ, Δημήτρης Λακασάς.

Ο τελικός στόχος του προγράμματος, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 21 Απριλίου, είναι τα ώριμα επιχειρηματικά σχέδια να προσελκύσουν χρηματοδότηση κυρίως από τον ιδιωτικό χρηματοπιστωτικό τομέα, κατόπιν τετράμηνης εξατομικευμένης υποστήριξης.

Η διαδικασία αυτή θα "τρέξει" σε ειδική εκδήλωση, με τον τίτλο "DEMO DAY", που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουλίου 2015, με τη διαδικασία της παρουσίασης σε επενδυτικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού (επιχειρηματικούς αγγέλους, κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών, family houses κ.ά.)._

Σχετικές ειδήσεις