ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχύει τη θέση της στην Ελλάδα η RTB House

Ενισχύει τη θέση της στην Ελλάδα η RTB House

Την παρουσία της στην ελληνική αγορά επιδιώκει να ενισχύσει η πολωνική RTB House, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών εξατοκιμευμένης διαφήμισης στο Διαδίκτυο, εντάσσοντας στο δυναμικό της ως business partner τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η RTB House έχει παρουσία σε 33 χώρες και στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2013, συνεργαζόμενη με πολλές εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι λύσεις της RTB House βασίζονται στην ανάλυση της καταναλωτικής συμπεριφοράς κάθε online χρήστη, στον οποίο παρουσιάζουν εξατομικευμένη διαφήμιση. Η τεχνολογία της RTB House βοηθά κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα να «τρέξει» εξατομικευμένες, πλήρως στοχευμένες καμπάνιες για τους online χρήστες της.

Η συνεργασία με τον κ. Ρήγα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2015 και ο τελευταίος είναι υπεύθυνος για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας με στόχο την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου με νέους πελάτες σε επίπεδο Β2Β. Ο Α. Ρήγας δραστηριοποιείται από το 2009 στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το 2010 συν-ίδρυσε την brandsgalaxy.gr, ενώ από το 2011 έως το 2014 κατείχε διευθυντικές θέσεις στον όμιλο Naspers που διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο εταιριών ηλεκτρονικού εμπορίου. Από τον Δεκέμβριο του 2014, δραστηριοποιείται ως eBusiness Consultant.

Όπως δήλωσε ο Daniel Surmacz, Chief Operating Officer της RTB House, «πιστεύουμε ότι η Ελλάδα παρουσιάζει σημαντικές δυνατότητες επιχειρησιακής ανάπτυξης, ενώ παράλληλα είναι μία απαιτητική αγορά. Με μεγάλη χαρά ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Είμαστε βέβαιοι ότι η βαθιά του γνώση και η μακρόχρονη εμπειρία του θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων μας και την ενδυνάμωση της θέσης της RTB House στην ελληνική αγορά».