ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

KRAFT PAINTS: Νέες επενδύσεις στην Ελλάδα και επέκταση σε 10 χώρες

KRAFT PAINTS: Νέες επενδύσεις στην Ελλάδα και επέκταση σε 10 χώρες

Σε νέα επέκταση της εξαγωγικής της δραστηριότητας προχώρησε η KRAFT PAINTS, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον κλάδο των οικοδομικών χρωμάτων, η οποία διαθέτει επιχειρηματική παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πλέον, η εταιρεία, εκτός από την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, όπου ήδη κατέχει ηγετική θέση μέσω των θυγατρικών της στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη Σερβία και μέσω ενός δικτύου διανομής που φθάνει τα 2.000 σημεία, ενισχύει περαιτέρω το παγκόσμιο δίκτυό της, με πιο πρόσφατη την είσοδο στην αγορά της Νιγηρίας, και επεκτείνει τη δραστηριοποίησή της σε χώρες της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής.

Παράλληλα, η εταιρεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της ανάπτυξη, προχωράει συνεχώς σε νέες επενδύσεις στις δύο υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες χρωμάτων, στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εστιάζοντας κυρίως στους τομείς της ποιότητας, της καινοτομίας και της εξοικονόμησης ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, η KRAFT αναπτύσσει διαρκώς νέα καινοτόμα προϊόντα και διευρύνει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιό της για όλες τις ανάγκες και χρήσεις: από χρώματα και βερνίκια, υλικά στεγάνωσης και επισκευής έως και συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης και ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων.

Μάλιστα σε συνέχεια των συνεχών επενδύσεων στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας, η KRAFT επαναλάνσαρε το 2015 το Master, το πρώτο σε πωλήσεις πλαστικό χρώμα της εταιρείας, το οποίο χάρη στις ήπιες φωτοκαταλυτικές του ιδιότητες, συμβάλλει στην εξουδετέρωση καυσαερίων και ρύπων που εγκλωβίζονται μέσα στο σπίτι και τη δημιουργία υγιεινής ατμόσφαιρας μέσα σε αυτό.

Σχετικές ειδήσεις