ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μοναδικές εμπειρίες ευεξίας στο Μαροκινό LE ΗΑΜΜΑΜ KIFISSIA

Μοναδικές εμπειρίες ευεξίας στο Μαροκινό LE ΗΑΜΜΑΜ KIFISSIA

Ανακαλύψτε το LE ΗΑΜΜΑΜ KIFISSIA, έναν από τους ωραιότερους boutique χώρους ευεξίας. Η μυστηριακή του ατμόσφαιρα και η μαγευτική ανατολίτικη διακόσμηση το κάνουν μοναδικό στο είδος του.

Σε αυτό το αυθεντικό Μαροκινό χαμάμ, πολυφασματικές θεραπείες και άκρως αποτελεσματικές τεχνικές, εγγυώνται την απόλυτη χαλάρωση και αναδόμηση σε σώμα και πνεύμα.

Εξωτικά μασάζ και υπέροχα τελετουργικά ευεξίας θα σας ταξιδέψουν στην μαγεία της Ανατολής, αφήστε τον εαυτό σας να περιηγηθεί σε μονοπάτια απαράμιλλης περιποίησης και αναζωογόνησης.

Διώξτε την αρνητική ενέργεια από το σώμα σας, τυλιχθείτε στη ζεστασιά των ατμών του Hammam και στην μεθυστική μυρωδιά του ανατολίτικου σανταλόξυλου του αμβαρου και του γιασεμιού και απογειώστε τις αισθήσεις σας.

Επιλέξτε υπέροχα δώρα για τις γιορτές από μία γκάμα θεραπειών 5* αστέρων σε ειδικές τιμές, οι οποίες θα ξεκουράσουν, θα ανακουφίσουν κα θα ομορφύνουν τα πρόσωπα που αγαπάτε. Χαρίστε την απόλυτη anti-stress εμπειρία, και μοιραστείτε το μυστικό της «ευεξίας και της μακροζωίας».

H επίσκεψη στο ατμοσφαιρικό Le Hammam Kifissia είναι μια εξαιρετική εμπειρία και για ζευγάρια αφού μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά prive το Hammam και τελετουργικά ευεξίας στη σουίτα του LE HAMMAM.

Ιδανικός προορισμός για τις μέλλουσες νύφες και γαμπρούς και τους αγαπημένους τους διοργανώνοντας bachelor & bachelorette party και όχι μόνο.

Extra Τίp: Με το τέλος του μασάζ επιλέξτε να χαλαρώσετε στην ειδική αίθουσα του LE HAMMAM KIFISSIA και να απολαύσετε αρωματικό τσάι και παραδοσιακά μαροκινά γλυκά!

LE HAMMAM KIFISSIA
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 11:00 - 21:00, Σάββατο 11:00 - 20:00
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 11:00 - 21:00
Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 11:00 - 21:00
Διεύθυνση: Αγίου Τρύφωνος 8, 145 62 Κηφισιά
Τηλέφωνο:210 6233143
Αναλυτικές πληροφορίες για τις θεραπείες βρίσκουμε στο www.lehammam.gr.

Σχετικές ειδήσεις