ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΔΔΗΕ: Ουδέποτε διεκόπη το ρεύμα σε άνεργη πολύτεκνη μητέρα από τη Σάμο

ΔΕΔΔΗΕ: Ουδέποτε διεκόπη το ρεύμα σε άνεργη πολύτεκνη μητέρα από τη Σάμο

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία κάνουν λόγο για διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την παραμονή των Χριστουγέννων σε άνεργη πολύτεκνη μητέρα, κάτοικο Σάμου.

Ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει τα εξής:

- Ουδέποτε συνεργείο της εταιρείας προχώρησε στη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος της συγκεκριμένης παροχής.

- Ουδέποτε δηλώθηκε βλάβη στο Κέντρο καταγραφής βλαβών της περιοχής Σάμου για την εν λόγω παροχή.

- Κατά τη σημερινή επίσκεψη των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της εταιρείας στην οικία του καταναλωτή, προκειμένου να γίνει επιτόπιος έλεγχος για την ορθή και ασφαλή λειτουργία του μετρητή, διαπιστώθηκε η κανονική λειτουργία του και η ομαλή τροφοδότηση της οικίας με ηλεκτρικό ρεύμα.

Ως εκ τούτου, ουδέποτε τέθηκε θέμα επαναφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΔΕΔΔΗΕ δηλώνει ότι διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων, "τα οποία, προβάλλοντας δήθεν κοινωνική ευαισθησία, χωρίς καμία τεκμηρίωση ή διασταύρωση στοιχείων, δυσφημίζουν αναιτίως την εταιρεία".

Όπως μεταδίδει η Σαμιακή Γνώμη η γυναίκα πριν από ένα χρόνο έχασε τον άντρα της όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Ο άτυχος άνδρας περίμενε στην άσφαλτο πάνω από μία ώρα μέχρι να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο εξαιτίας της έλλειψης ασθενοφόρου στο νησί!

Μετά από αυτήν την τραγωδία, η 39χρονη σύζυγός του και μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών ηλικίας από 2 έως 11 ετών περιμένει ακόμη να βγάλει το κράτος τη σύνταξη από τον θάνατο του συζύγου της.

Τα οικονομικά προβλήματα μεγάλα!

Και όμως!

Παραμονή Χριστουγέννων της έκοψαν το ρεύμα επειδή χρωστούσε στη ΔΕΗ!

Μόλις πληροφορήθηκε την απάνθρωπη αυτή κίνηση, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Απόστολος Τσιώλης πήγε στο σπίτι της γυναίκας και ανέβασε τον διακόπτη επαναφέροντας το ρεύμα.

Σε δηλώσεις του στην Σαμιακή γνώμη υποστήριξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συλληφθεί και δήλωσε αποφασισμένος πως «...η οικογένεια θα κάνει πρωτοχρονιά με αξιοπρέπεια».

Σχετικές ειδήσεις