ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3o RUN and FUN Grand Prix της ATTICA BANK στο Γαλάτσι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3o RUN and FUN Grand Prix της ATTICA BANK στο Γαλάτσι

«Ποτάμι» δρομέων παρά το δριμύ ψύχος κατέκλυσε την Κυριακή 24/01/2016, την Λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι στο ATTICA BANK 3o RUN & FUN Grand Prix!

Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας με επικεφαλής/νικητές τον πρωταθλητή Κώστα Πούλιο (10 χλμ ), την Ελευθερία Πετρουλάκη (10 χλμ γυναικών), τον Κώστα Δρόσο (5 χλμ ανδρών) χάρηκαν μία άψογη διοργάνωση από κάθε πλευρά!

Η FEELGOOD Sports Club με τον Δήμο Γαλατσίου, τον φίλαθλο Δήμαρχο κο Γεώργιο Μαρκόπουλο και με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού ATTICA BANK διοργάνωσαν έναν αγώνα στα πλαίσια διεθνών προδιαγραφών.

Νικητές στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς του ΡΙΟ με πολύ καλούς χρόνους για την εποχή αναδείχθησαν :

Κώστας Πούλιος στα 10 χιλιόμετρα ανδρών με χρόνο 31' 54''
Ελευθερία Πετρουλάκη (OUTRUN) Νικήτρια 10 χλμ γυναικών με χρόνο 36' 43''
Κώστας Δρόσος (OUTRUN) Νικητής 5 χλμ ανδρών με χρόνο 16' 31''
Angelina Navaroστα 5 χλμ γυναικών με χρόνο 20’ 32’'
Επίσης διεξήχθη και αγώνας 1 χλμ για παιδιά με νικητές

Ρούτουλας Αναστάσιος 1 χλμ αγοριών
Γωγώ Μποίλη 1 χλμ κοριτσιών

Οι δηλώσεις των νικητών

Κώστας Πούλιος: «Ο Α’ Αγώνας ATTICA BANK 3o RUN & FUN Grand Prix διεξήχθη άψογα, ευχαριστήθηκα πολύ με την ασφαλεστάτη διαδρομή και (με τον πολύ καλό χρόνο για αρχή σαιζόν) που έκανα στον Α’ Αγώνα προετοιμαζόμενος για την πρόκρισή μου στους Ολυμπιακούς του ΡΙΟ. Προσκαλώ όλους τους δρομείς να λάβουν μέρος στις 14 Φεβρουαρίου 2016 την ημέρα των ερωτευμένων στον Β’ Αγώνα με βαθμολογία και πλούσια δώρα στον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης!»

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Κώστα Δρόσου νικητή των 5 χιλιομέτρων ανδρών, της νικήτριας των 10 χιλιομέτρων Ελευθερίας Πετρουλάκη (έκανε μεγάλη εμφάνιση με πολύ καλό χρόνο) της AngelinaNavaroνικήτριας των 5 χιλιομέτρων γυναικών.

Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τους εκατοντάδες δρομείς που τίμησαν την διοργάνωση παρά το ψύχος, την Attica Bank που χωρίς την βοήθειά της δε θα γινόταν η σπουδαία και επιτυχημένη εκδήλωση χαράς. Υποσχέθηκε δε στους Δημότες του ‘πολλές ακόμη αθλητικές διοργανώσεις που θα τονώσουν το αίσθημα αισιοδοξίας και μαχητικότητας στους πολίτες στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάει η χώρα!’

Ο εκπρόσωπος της AtticaB ank κος Ηλίας Παπαλεξάνδρου τόνισε ότι η Attica Bank στηρίζει το ευ αγωνίζεσθαι και εκδηλώσεις όπως αυτή που προκαλούν ευεξία και υγεία στους συμμετέχοντες. Οι αγώνες ATTICA BANK 3o RUN & FUN Grand Prix είναι και μήνυμα προς όλους ότι όταν αγωνιζόμαστε διεκδικούμε και τα καταφέρνουμε. Έναν τέτοιον αγώνα κέρδισε πρόσφατα και η τράπεζά μας η οποία θα συνεχίσει την κοινωνική της προσφορά και τη στήριξη παρόμοιων εκδηλώσεων.

Ραντεβού στις 14 Φεβρουαρίου 2016 στον Β’ Αγώνα ATTICA BANK 3o RUN & FUN Grand Prix στον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης

Ρoή Ειδήσεων