ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα Πασχαλινά δώρα που θα γεμίσουν χρώμα τις γιορτές σας, από τα Cellier!

Τα Πασχαλινά δώρα που θα γεμίσουν χρώμα τις γιορτές σας, από τα Cellier!

Χρώματα και αρώματα που φέρνουν την άνοιξη στο πασχαλιάτικο τραπέζι μας, προσφέρονται με καλαισθησία και γούστο μέσα από τις νέες συνθέσεις δώρων από τα Cellier.

Άνοιξη! Η εποχή που οι αισθήσεις απογειώνονται, ακολουθώντας το δημιουργικό κρεσέντο της φύσης, που ξεδιπλώνεται παρουσιάζοντας προκλητικά και απλόχερα έντονες εικόνες, χρώματα και αρώματα.

Αυτή την εποχή της αναγέννησης και της αναστάσιμης λύτρωσης περιμένουν οι λάτρεις του καλού κρασιού και των εκλεπτυσμένων γεύσεων – αυτή είναι η εποχή που τα Cellier εμπνέονται και παρουσιάζουν τις πιο ευφάνταστες συνθέσεις δώρων, που αναδεικνύουν τον πλούτο της συλλογής, σε ετικέτες κρασιών και ποτών, ελληνικών και ξένων, για όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις.

Μένει μόνο να αποφασίσετε ποια σύνθεση των Cellier ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα των αγαπημένων σας, είναι στο χέρι σας να τους εντυπωσιάσετε με τις επιλογές σας, να τους συγκινήσετε ή να τους ξαφνιάσετε με τις λεπτομέρειες που συνοδεύουν τα δώρα των Cellier – αυτές που σταθερά κάνουν τη διαφορά και απογειώνουν την κάθε σύνθεση...

Γιατί, η αλήθεια είναι, ότι οι επιλογές είναι πολλές, μα ιδιαίτερες και προσεγμένες στην εντέλεια, με ό,τι τραβάει η ψυχή σας και των αγαπημένων σας, με έμφαση στις ελληνικές ετικέτες – αλλά και με προτάσεις από όλο τον κόσμο, συνδυασμένες με εκλεκτές νοστιμιές από Έλληνες παραγωγούς,

Προτάσεις που σχεδιάστηκαν με πάθος, για να ντύσουν γευστικά την πιο ωραία εποχή του χρόνου και την πιο ξεχωριστή γιορτή του χρόνου, αποκλειστικά για σας από τα Cellier!

Ανακαλύψτε τα δώρα Cellier ΕΔΩ