ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ετήσια έκθεση έργων σπουδαστών ΑΚΤΟ

Ετήσια έκθεση έργων σπουδαστών ΑΚΤΟ

Η καθιερωμένη, μεγάλη ετήσια έκθεση έργων σπουδαστών του ΑΚΤΟ, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 6 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Το Art & Design Show 2016 καταλαμβάνει έκταση 5.000 τ.μ. και παρουσιάζει χιλιάδες έργα, που δημιούργησαν οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2015–2016. Καλύπτει σχεδόν κάθε μορφή design: γραφιστική, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και διακόσμηση, σχεδιασμό βιομηχανικών προϊόντων, ζωγραφική -εικαστικά, εικονογράφηση, κόμιξ, web design, animation, μόδα, φωτογραφία και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον του επαγγελματικού κόσμου και των ΜΜΕ.
Ξεχωρίζουν οι διπλωματικές εργασίες των τελειοφοίτων των προγραμμάτων Bachelor & Master in Design του πανεπιστημίου Μiddlesex του Λονδίνου, του οποίου ο ΑΚΤΟ προσφέρει Επικυρωμένα Προγράμματα Σπουδών (www.mdx.ac.uk).

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί προβολή εργασιών σπουδαστών του Προγράμματος ΒΑ (Hons) Degree in Animation & Ιnteractive Media (ώρα 21:00 αμφιθέατρο)
Η επίσκεψη στην έκθεση είναι μία ευκαιρία επαφής με τη δουλειά νέων δημιουργών και εξοικείωσης με το εκπαιδευτικό έργο του κορυφαίου ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος τέχνης και design στην Ελλάδα. Ο ΑΚΤΟ με χρόνια ιστορίας, εισάγει διαρκώς πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών, και συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του πολιτιστικού γίγνεσθαι και της εικαστικής παιδείας της χώρας.

Διάρκεια: 6/7 έως 30/9/2016 - Ώρες: Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 9:00 έως 17:00 στις εγκαταστάσεις του ΑΚΤΟ: ΑΘΗΝΑ Ευελπίδων 11Α (Πεδίον Άρεως).

Πληροφορίες: T: 210 52 30 130 | www.akto.gr | www.facebook.com/AKTOcollege