ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς η ροζ γραμμή μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή

Πώς η ροζ γραμμή μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο σημαντική περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας, προτού κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της.

Οι μύθοι που έχουν επικρατήσει γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης απέχουν από την πραγματικότητα. Μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις προτού μία ροζ γραμμή σου αλλάξει για πάντα τη ζωή...

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις, υπολογίζοντας τις μέρες σου, ποιες είναι οι γόνιμες ημέρες που έχεις ωορρηξία. Δεύτερον, καλό είναι να ενημερωθείς για τα συμπτώματα μίας εγκυμοσύνης, όπως: η καθυστέρηση της περιόδου, η πρωινή ναυτία, οι επώδυνοι μαστοί, η συχνουρία, η υπερβολική κούραση, οι συναισθηματικές μεταπτώσεις, όπως και η αποστροφή ή έντονη επιθυμία για ορισμένες τροφές.

Εάν παρουσιάζεις κάποιο από τα πρώιμα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, αναμφίβολα θα θέλεις να ξέρεις! Και όταν λέμε να ξέρεις, εννοούμε να ξέρεις νωρίς. Να αναζητείς, λοιπόν, την ταχύτερη ανίχνευση εγκυμοσύνης. Διότι όσο πιο νωρίς γνωρίζεις, τόσο πιο έγκαιρα μπορείς να ανακουφιστείς από τη νευρικότητα και την αγωνία, αλλά και να προβεί σε υγιεινές επιλογές (όπως η αποφυγή καπνίσματος, το αλκοόλ, η καφεΐνη).Θα μπορείς να μεριμνήσεις για το μελλοντικό βρέφος, θα προβείς σε έγκαιρη προγεννητική φροντίδα, θα φροντίσεις να λάβεις συμπληρώματα διατροφής με φυλλικό οξύ, και ό,τι άλλο χρειαστεί!

12654676 815533531925658 6879389247757843081 n

Το τεστ εγκυμοσύνης Predictor επιθυμεί να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών που επιθυμούν να μάθουν εάν είναι έγκυες ή όχι το νωρίτερο και ταχύτερο δυνατόν. Και αυτός είναι ο λόγος που το Predictor παρουσιάζει μια εντελώς καινούργια και επαναστατική σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που ανιχνεύουν την εγκυμοσύνη το νωρίτερο και το ταχύτερο!

Ήξερες ότι υπάρχει ένα τεστ που μπορεί να ανιχνεύσει την εγκυμοσύνη έως και 6 ημέρες νωρίτερα από την πρώτη ημέρα της καθυστέρησης; Που μπορεί να ανιχνεύσει την εγκυμοσύνη σε 1 μόνο λεπτό από την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου; Όταν η ροζ γραμμή στο Predictorεμφανιστεί, τότε έχεις κάθε λόγο να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για ό,τι θα ακολουθήσει τους επόμενους 9 μήνες! Έτσι, εάν επιθυμείς να ελέγξεις εάν είσαι έγκυος πριν από την πρώτη ημέρα της αναμενόμενης περιόδου, μπορείς απλώς να χρησιμοποιήσεις το τεστ...

12645084 807835336028811 3929264756702452326 n

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του predictor καθώς και τη σελίδα του στο Facebook.