ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανανεωμένο το κατάστημα των Public στο The Mall Athens

Ανανεωμένο το κατάστημα των Public στο The Mall Athens

Βελτιωμένη εμπειρία και περισσότερες επιλογές για τον καταναλωτή είναι οι βασικοί στόχοι της ριζικής ανανέωσης στην οποία προχώρησε η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Public στο κατάστημα της στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens.

Στο ανανεωμένο κατάστημα έχει δοθεί έμφαση στη λειτουργικό και στην εργονομία, αξιοποιώντας τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στον τομέα του λιανεμπορίου. Συγκεκριμένα, υπάρχει νέα διαρρύθμιση, καινούρια έπιπλά αλλά και ειδικός φωτισμός ώστε να αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός των προϊόντων αλλά και να μπορεί ο επισκέπτης να εντοπίζει εύκολα εκείνα που τον ενδιαφέρουν. Επιπλέον, ειδικές σημάνσεις με επεξηγηματικές πληροφορίες, τού δίνουν κατεύθυνση ενισχύοντας την επιλογή του.

Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν επιτόπου τις περισσότερες φορητές ψηφιακές συσκευές (smartphones, tablets, φορητοί και επιτραπέζιοι υπολογιστές), οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε νέα έπιπλά που κατασκευάστηκαν για να διευκολύνουν την πρόσβαση και τη χρήση των προϊόντων. Επίσης, σημαντικές αλλαγές έχουν υπάρξει και όσον αφορά στην παρουσίαση των τηλεοράσεων, όπου η κατηγοριοποίηση έχει γίνει βάσει μεγέθους οθόνης, ενώ υπάρχει και ειδικό πρόγραμμα που βοηθά τους επισκέπτες να επιλέξουν την κατάλληλη τηλεόραση με βάση το χώρο που διαθέτουν. Ακόμη, έχει ενδυναμωθεί σημαντικά και η κατηγορία των φωτογραφικών μηχανών.

Επιπλέον, στο συγκεκριμένο κατάστημα έχει επεκταθεί ο χώρος που αφορά τα προϊόντα γραφικής ύλης (stationery) και δώρων, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο παιδικό τμήμα όπου έχει χτιστεί ένα ολόκληρο κάστρο! Σημειωτέον πως το τμήμα της Lego έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη Lego Δανίας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά χρήζουν τα πρωτότυπα τρισδιάσταση puzzle της Giochi Prezziosi, αφιερωμένα στους διάσημους ποδοσφαιρικούς ...ναούς του πλανήτη.

Το βιβλιοπωλείο του Public είναι από τα πιο δημοφιλή σημεία του καταστήματος, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο κομμάτι των DVD αλλά και του gaming.

Από τα σημεία που ξεχωρίζουν πάντως είναι ο ειδικός χώρος που υπάρχει για τους λάτρεις του βινυλίου, καθώς πέραν των περισσότερων από 5.500 δίσκων, υπάρχει και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για όσους θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους πικάπ.

Σχετικές ειδήσεις