ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Replace με την Ερρίκα Πρεζεράκου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα»

«Replace με την Ερρίκα Πρεζεράκου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα»

Replayce... the way you feel, think, move, train

Ο τομέας Φυσικοθεραπείας & Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Μέθοδος Replace & Αποκατάσταση».


Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, θα φιλοξενήσουν την Πρωταθλήτρια στο Άλμα επί Κοντώ και δημοφιλή ερευνήτρια, Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία θα συστήσει στους σπουδαστές Φυσικοθεραπείας & Εργοθεραπείας, τη μέθοδο Replace και πως συμβάλλει στην αποκατάσταση.

Η Έρρικα Πρεζεράκου με τη μέθοδο Replayce προπονεί τη σκέψη και το σώμα, με σκοπό να μάθει σε όλους πως η θετική σκέψη και η εμπιστοσύνη στα συναισθήματά μας, μπορεί να κάνει θαύματα! Συνεχώς ερευνά νέες μεθόδους καθώς πιστεύει πως όλα είναι αυτοάνοσα καθώς ο οργανισμός, κατά κάποιο τρόπο, στρέφεται εναντίον του εαυτού του. Το Replayce είναι ένα καινοτόμο παιδαγωγικό σύστημα αθλητισμού, το οποίο συνδυάζει με ένα μαγικό τρόπο το συναίσθημα με την άθληση. Aρχή του είναι, ότι η χαρά σε συνδυασμό με το γέλιο χαρίζουν καλογυμνασμένο σώμα.

Μέσα από μια απόλυτα βιωματική διαδικασία, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρόκειται να θυμηθούν «το παιδί» που κρύβουν μέσα τους και να μάθουν όχι μόνο να αθλούνται, αλλά και να συνεργάζονται, να χαλαρώνουν και να εκφράζονται, με αυτό τον τρόπο, οι αυριανοί επαγγελματίες θα μεταδώσουν πολύτιμη γνώση και εμπειρία σε αθλητές και αθλούμενους.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400
www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu