ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Ελλάδα που παράγει

H Ελλάδα που παράγει

Μια διαφορετική Ελλάδα, αυτή της ανάπτυξης και της καινοτομίας, έχουν ως στόχο τους να αναδείξουν αρκετές ελληνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται με επιτυχία, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Ανάμεσα τους η ΕΨΑ, η γνωστή εταιρία αναψυκτικών, που μετρά ήδη πάνω από 9 δεκαετίες παρουσίας στο κλάδο. Ξεκινώντας από το Βόλο, ως μια μικρή παραγωγική μονάδα, κατάφερε να βρίσκεται σήμερα στα ράφια 22 χωρών, κατακτώντας δύσκολες αγορές όπως Αυστραλία, Κίνα, Αμερική και πρόσφατα Μαλαισία, Σαουδική Αραβία και Ινδία.

Παρά τη συνεχή αυξανόμενη εξαγωγική της δυναμική, που πλησιάζει σήμερα στο 10% του συνολικού τζίρου της, η ΕΨΑ ξέρει καλά ότι η Ελλάδα είναι η δύναμη της. Ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ακολουθεί πιστά το τρίπτυχο Ιδιοκτησία, Παραγωγή και Έδρα στην Ελλάδα, με τον Γενικό Διευθυντή της κ. Μιχάλη Τσαούτο να κατέχει τη θέση Αντιπροέδρου στην κίνηση αυτή. Ευτυχώς, το όραμα της ΕΨΑ για μία δυνατή και παραγωγική Ελλάδα συμμερίζονται 27 ακόμα γνωστές ελληνικές εταιρείες, όπως η Agrino, ο Νιτσιάκος, η ΕΖΑ, η Κύκνος, η Νήσος κ.α. Όλες μαζί δυναμώνουν τη φωνή των παραγωγών που επιμένουν να δημιουργούν, να επιχειρούν και να προσφέρουν προστιθέμενη αξία προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία όλων μας.

Τελικά, το συστατικό επιτυχίας της ΕΨΑ είναι αυτός ο αρμονικός συνδυασμός ελληνικής παράδοσης, με αρκετές δόσεις καινοτομίας. Διατηρώντας πάντα τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και γεύσης που την καθιέρωσαν, εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες και τα «θέλω» του καταναλωτή. Διατηρώντας αναλλοίωτη τη μοναδική συνταγή της Λεμονάδας και την απίθανη γεύση της Πορτοκαλάδας, ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια τη σειρά ΕΨΑ Bio με βιολογικά αναψυκτικά, τη σειρά λάϊτ με στέβια αντί για ζάχαρη, αλλά και πρόσφατα την Pink Lemonade, που διακρίθηκε μάλιστα ως Best Launch 2016.

Μια 100% ελληνική εταιρία, που αντιστέκεται στην κρίση με νέες ιδέες και πολλή δουλειά. Και όπως τονίζει και ο Γενικός Διευθυντής της κ. Μιχάλης Τσαούτος, σκοπός της ΕΨΑ είναι η ανάπτυξη μέσα στην κρίση με όπλο μια φρέσκια στρατηγική, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και στο ελληνικό στοιχείο, θυμίζοντας σε όλους ότι «Είμαστε η Ελλάδα που παράγει».

Για να μάθετε περισσότερα για την ΕΨΑ, μπείτε στο http://epsa.gr/ ή στη σελίδα της ΕΨΑ στο Facebook.