ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Laptop με 199 ευρώ; Κι όμως, γίνεται!

Laptop με 199 ευρώ; Κι όμως, γίνεται!

Η επιλογή laptop πρέπει να βασίζεται σε μία σειρά κριτηρίων που θα σας βοηθήσουν να επωφεληθείτε από την αγορά που θα κάνετε.

Της Σοφία Μαυραντζά

Είναι αλήθεια πως αρκετοί από εμάς «στεκόμαστε» σε εκείνα που επιτάσσει η μόδα, όμως πολλές φορές αρκεί μία προσφορά για να μας υπενθυμίσει πως η ποιότητα μπορεί να συνδυαστεί με τη μόδα. Αρκεί να «αρπάξεις» την ευκαιρία!

Απόδειξη, η έρευνα που έκανα σήμερα «σερφάροντας» στο διαδίκτυο. Το Πάσχα πλησιάζει και ήδη ψάχνω δώρο για τη βαφτιστήρα μου. «Τι θέλεις να σου φέρω;» τη ρώτησα μέσα στο τριήμερο που μας πέρασε. «Νονά, ένα laptop σε παρακαλώ. Μπορείς;». Πώς να αρνηθείς σε δύο μεγάλα μάτια που σε κοιτάνε βαθιά; Ειδικά αν ανήκουν σε ένα 12χρονο.

laptop newsbomb

Και επειδή του χρόνου θα πάμε Γυμνάσιο, αποφάσισα πως είναι πράγματι ένα καλό δώρο που θα χρησιμοποιήσει και θα ευχαριστηθεί, ενώ παράλληλα θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο. Τι συμβαίνει, όμως, όταν το budget της νονάς είναι μικρό;

Μία αναζήτηση στο Media Markt ήταν αρκετή. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα. Μικρό (για να είναι και ελαφρύ και να μεταφέρεται εύκολα), λευκό -μπλε (γιατί πρέπει να είμαστε μέσα στη μόδα) και με ονοματεπώνυμο (γιατί η Lenovo είναι εταιρεία που μπορεί να σου εγγυηθεί για τα προϊόντα της).

Κάπως έτσι, λοιπόν, ανακάλυψα το LENOVO 100S-11IBY Atom Z3735F/2GB/32GB Blue - (80R2006MGM) που ειδικά για σήμερα έχει από 222 ευρώ, μόνο 199 ευρώ!

Η οθόνη του είναι στις 11.6 ίνστες, ο επεξεργαστής του είναι ο Intel® Atom™ Processor Z3735F (2M Cache, up to 1.83 GHz), έχει μνήμη στα 2 GB και ο σκληρός του δίσκος τα εξής χαρακτηριστικά: eMMC , 32 GB , M.2. Και το καλύτερο; «Φοράει» τα Windows 10 Home 64bit.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο online shop της Media Markt και να ανακαλύψετε απίθανες προσφορές μόνο για σήμερα! Και καλές αγορές!

Σχετικές ειδήσεις