ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Politis Group: Χορηγός στην κατασκευή πρότυπου Οικογενειακού Πάρκου στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Politis Group: Χορηγός στην κατασκευή πρότυπου Οικογενειακού Πάρκου στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗ, στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης, χρηματοδότησε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή του Πρότυπου Οικογενειακού Πάρκου στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης το οποίο εγκαινιάστηκε την Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017.

argiroupolh 2

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗ, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον δήμαρχο της περιοχής, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, στηρίζει έμπρακτα κάθε δράση που αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της ελληνικής οικογένειας, και γίνεται αρωγός στο έργο των δημάρχων που έχουν όραμα και νοιάζονται για το καλό των δημοτών τους.

argiroupolh 3

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗ βρίσκεται με συνέπεια στο πλευρό της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει εγκαταστήσει δίκτυο με σύγχρονα στέγαστρα αναμονής επιβατών στις στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αττική και Θεσσαλονίκη και σε καθημερινή βάση, με ειδικευμένο προσωπικό και ένα στόλο οχημάτων, τα συντηρεί, τα καθαρίζει και τα αντικαθιστά όταν απαιτείται, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας υπηρεσιών, ασφάλειας των αναμενόντων επιβατών και με ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος.

argiroupolh copy

Επίσης έχει παρουσία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Sfera 102,2 και Derti 98,6 οι οποίοι βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις ακροαματικότητας.

Σχετικές ειδήσεις