ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού

Με τα προγνωστικά υπέρ της για πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 13ης Μαΐου 2017, η Ελλάδα διαγωνίζεται, την Τρίτη 9 Μαΐου, στον πρώτο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού, στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Η Demy με το κομμάτι «This is love» από ό,τι φαίνεται θα εξασφαλίσει ένα από τα 22 εισιτήρια του μεγάλου τελικού. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει απόδοση 5,75 στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για να πάρει την πρώτη θέση στον ημιτελικό. Είναι το τέταρτο φαβορί της βραδιάς, πίσω από τη Σουηδία, που πληρώνει 3,75, και την Πορτογαλία και την Αρμενία, που έχουν απόδοση 4,00. Η Demy θα εμφανιστεί στη 10η θέση, μεταξύ 18 υποψηφίων χωρών.

Στον δεύτερο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού, που θα γίνει την Πέμπτη 11 Μαΐου, μεγάλο φαβορί είναι η Βουλγαρία. Η απόδοσή της για να πάρει την πρώτη θέση στον ημιτελικό είναι 1,65 από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ενώ φαίνεται να διεκδικεί με αξιώσεις ακόμη και την «κορυφή» της Ευρώπης. Η Βουλγαρία με απόδοση 5,00, είναι το δεύτερο φαβορί στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για να κερδίσει στον τελικό του διαγωνισμού το ερχόμενο Σάββατο.

Το μεγάλο φαβορί του τελικού είναι η Ιταλία με απόδοση 1,60. Όσο για τη Demy, η απόδοσή της για νίκη στον τελικό είναι 25,00.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ βρίσκεται, όπως πάντα, κοντά στα μεγάλα γεγονότα, προσφέροντας πλήθος στοιχηματικών επιλογών. Για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, εκτός από τους νικητές των δύο ημιτελικών και του μεγάλου τελικού, προσφέρονται ακόμη ειδικά στοιχήματα για την καλύτερη βαλκανική χώρα, την καλύτερη σκανδιναβική χώρα, καθώς και πολλές επιλογές «Head to Head» μεταξύ δύο χωρών. Στην αναμέτρηση Ελλάδας-Κύπρου, «παίρνει κεφάλι» η Ελλάδα με 1,35 έναντι 2,45 της Κύπρου.

eurovision

Σχετικές ειδήσεις