ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Βράβευσαν τον Μάρκο Σεφερλή σε φιλανθρωπικό αγώνα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Βράβευσαν τον Μάρκο Σεφερλή σε φιλανθρωπικό αγώνα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, μεταξύ των φίλων του Μάρκου Σεφερλή και των επίλεκτων του Respect Cup, στο γήπεδο του Ελληνικού, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Ελληνικού–Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου.

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο δημοφιλής ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής, o κ. Γεώργιος Τσαπόγας, υπεύθυνος του Respect Cup, και ο κ. Νίκος Γραμμένος βετεράνος ποδοσφαιριστής και προπονητής-διευθυντής του Couros Football Club.
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο κ. Αντώνης Γλύκας, υπεύθυνος Επικοινωνίας & Τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, βράβευσε τον Μάρκο Σεφερλή και τον Νίκο Γραμμένο για την προσφορά τους στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό αντίστοιχα.
Στον αγώνα που ακολούθησε, παρουσία πλήθους κόσμου, έπαιξαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι βετεράνοι: Βαμβακούλας, Ρότσα, Λιβαθινός, Γκόγκιτς, Λίμα, Γλύκας, Γραμμένος, Γεωργαμλής, Μπέλλος, Κουτρόπουλος, Μπαρμπαρής.
Αλλά και αστέρες της τηλεόρασης και του τραγουδιού, όπως: Σεφερλής, Πανταζής, Γονίδης, Αρναούτογλου, Ίμβριος, Κουρκούλης, Χολίδης, Δασκουλίδης, Ζαζόπουλος, Τσαλίκης, Μποτρίνι, Φραγκολιάς, Χανταμπάκης, Σάσα Μπάστα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.education-festival.edu.gr/
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Σχετικές ειδήσεις