ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ποιο είναι το μέλλον του ηλεκτρονικού τσιγάρου;

Ποιο είναι το μέλλον του ηλεκτρονικού τσιγάρου;

Βρεθήκαμε στην εκδήλωση της NOBACCO και μάθαμε για μία πρωτοποριακή συσκευή ατμίσματος

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα αποτελούν πλέον μία δημοφιλή εναλλακτική μορφή καπνίσματος για εκείνους που δεν μπορούν να κόψουν τη βλαβερή συνήθεια, ενώ βλέπουμε όλο και περισσότερους να τα χρησιμοποιούν. Το προϊόντα ατμίσματος είναι η νέα τάση, καθώς φαίνεται να είναι λιγότερο επικίνδυνα από το συμβατικό τσιγάρο, διότι δεν περιέχουν καπνό και κατά τη χρήση τους δεν απαιτείται καύση, στη διάρκεια της οποίας απελευθερώνονται βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό μας. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι έχουν όλο και περισσότερες επιλογές, με νέες βελτιωμένες και καινοτόμες συσκευές να κάνουν την εμφάνισή τους, προκειμένου να καλύψουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τους.

Για να μάθουμε περισσότερα για το ζήτημα, βρεθήκαμε στην εκδήλωση της μεγαλύτερης εταιρείας προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, της NOBACCO που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 29 Ιουνίου. Εκεί, παρακολουθήσαμε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση μίας νέας πρωτοποριακής συσκευής ατμίσματος, που είναι τεχνολογικά προηγμένη και ταυτόχρονα κομψή

Ο λόγος για το =ISSON που ήρθε να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και να οδηγήσει την εμπειρία των ατμιστών ένα βήμα παρακάτω, προσφέροντάς τους ευκολία και αυτονομία.

=ISSON: η εξέλιξη στα αυτόματα ηλεκτρονικά τσιγάρα

NOBACCO1

Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Το NOBACCO =ISSON ανοίγει μία νέα εποχή στο άτμισμα», ανέφερε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφού μας καλωσόρισε. Καθώς μιλούσε λεπτομερώς για τη συσκευή καταλάβαμε, γιατί το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό τσιγάρο διαφέρει από τα υπόλοιπα, που συνήθως είναι ογκώδη χωρίς ιδιαίτερο ντιζάιν. Αντίθετα, το μικροσκοπικό =ISSON κάνει τη διαφορά όχι μόνο με την κομψή του εμφάνιση, που έγινε με έμφαση στη λεπτομέρεια σε ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα, το NOBACCO DesignCenter, αλλά και με τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει σε όσους το επιλέγουν. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή ενεργοποιείται με την εισπνοή και εξασφαλίζει απόλαυση χωρίς αλλαγή αντιστάσεων, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και κατά τη διάρκεια της φόρτισης!

NOBACCO2

Πιο συγκεκριμένα, οι πρακτικοί λόγοι για τους οποίους θα μπορούσε να επιλέξει κάποιος την εν λόγω συσκευή είναι πολλοί. Το =ISSON είναι μικρό, ελαφρύ, απλό και οικονομικό στη χρήση και έτσι γίνεται μία ελκυστική επιλογή για τους νέους ατμιστές, που μπορούν να το μεταφέρουν μαζί τους παντού, ανά πάσα στιγμή. «Είναι εντυπωσιακά μικρό και τόσο διακριτικό που ταιριάζει με όλα και χωράει στο πέτο ενός ανδρικού σακακιού ή στη μικρή τσάντα εξόδου μιας γυναίκας» ανέφερε με ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Μαντώ Γαστεράτου, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και γνωστή youtuber.

Όπως φαίνεται, στο επίκεντρο της δημοφιλούς εταιρείας είναι οι νέοι ατμιστές και οι ιδιαίτερες ανάγκες τους. Το =ISSON είναι η «έξυπνη» και παράλληλα οικονομική λύση για όσους αναζητούν μία εύκολη επιλογή στην καθημερινότητά τους. Από το γραφείο, τους χώρους εστίασης και άλλα μέρη που παλαιότερα δεν μπορούσαν να φανταστούν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους συνήθεια, το =ISSON έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα, και να γίνει η μικρή συσκευή με τα «μεγάλα» πλεονεκτήματα!

NOBACCO3

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος, Μαντώ Γαστεράτου, Κώστας Μαρκόπουλος

Δείτε ακολούθως το video που έχουν επιμεληθεί για το λανσάρισμα του =ISSON

Σχετικές ειδήσεις