ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα kit της «Τhe Pionears» αλλάζουν τον τρόπο παρασκευής καλλυντικών

Τα kit της «Τhe Pionears» αλλάζουν τον τρόπο παρασκευής καλλυντικών

Φροντίζετε σχολαστικά την επιδερμίδα σας; Αναζητάτε πάντα τα πιο φρέσκα καλλυντικά; Θέλετε να ξέρετε ποια ακριβώς συστατικά περιέχουν οι κρέμες που χρησιμοποιείτε;

Επειδή όλοι μας προσπαθούμε να περιποιούμαστε το πρόσωπο και το σώμα μας με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να παραμένουμε υγιείς και να μην τα επιβαρύνουμε με βλαβερές ουσίες, ανακαλύψαμε τα πιο αγνά ελληνικά προϊόντα περιποίησης που θα αλλάξουν όλα όσα ξέρατε για τα καλλυντικά μέχρι σήμερα.

Η νέα πρωτοποριακή σειρά της ελληνικής εταιρείας The Pionears λέγεται «Made By You» και ξεχωρίζει γιατί δίνει σε όλους τη δυνατότητα να παρασκευάσουν τα πιο ποιοτικά καλλυντικά στο σπίτι! Πώς; Το μόνο που χρειάζεστε είναι φρέσκα συστατικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας, όπως ζάχαρη, φρούτα ή μαύρη σοκολάτα, που έχουν ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Έτσι, δεν θα έχετε καμία αμφιβολία για τις κρέμες που χρησιμοποιείτε!

21868381 10210236410370925 852339068 o

Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα τα δικά σας καλλυντικά


Επιλέξετε το kit της σειράς The Pionears που σας ταιριάζει ανάλογα με την περιοχή που θέλετε να εστιάσετε. Κάθε ένα έχει διαφορετική δράση για να περιποιηθείτε σε βάθος το πρόσωπο, το σώμα ή τα μαλλιά σας.

Μέσα στη συσκευασία που διαλέξατε θα βρείτε μεμονωμένα συστατικά αναμεμειγμένα σε συγκεκριμένη δοσολογία προκειμένου να έχουν τις επιθυμητές δράσεις για την επιδερμίδα. Επιπλέον, συνοδεύονται από τις οδηγίες για την παρασκευή τους, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε με ακρίβεια τα βήματα και να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να προσθέσετε φρέσκα συστατικά από την κουζίνα του σπιτιού σας! Τόσο απλά, σε ελάχιστο χρόνο μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο αγνά καλλυντικά για να φροντίσετε σε βάθος την επιδερμίδα σας.

Δέκα λεπτά αρκούν για να «μαγειρέψετε» το πιο ενυδατικό body butter σώματος

Capture 1

Μπορείτε να βρείτε όλα τα kit εδώ και να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά. Αν για παράδειγμα επιλέξετε το body butter σώματος, θα παραλάβετε τις φόρμουλες που είναι ιδανικές για βαθιά ενυδάτωση, καθώς και τις οδηγίες για να το παρασκευάσετε.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε το έξτρα φρέσκο συστατικό από την κουζίνα σας. Στην περίπτωση του body butter είναι η μαύρη κουβερτούρα, που σίγουρα θα βρείτε σε κάποιο από τα ντουλάπια του σπιτιού.

Σε δέκα μόλις λεπτά θα έχετε ετοιμάσει το δικό σας καλλυντικό και θα γνωρίζετε ακριβώς τα συστατικά που περιέχει καθώς και τη δράση του. Έτσι, θα νιώσετε τη χαρά της δημιουργίας και θα μεταμορφωθείτε στον «χημικό» του εαυτού σας!

Φροντίστε φυσικά την επιδερμίδα σας και πάρτε μία ιδέα για το πώς ακριβώς θα παρασκευάσετε τα δικά σας καλλυντικά στο παρακάτω βίντεο:

Βρείτε όλα τα kit εδώ και μάθετε περισσότερα για τη σειρά εδώ.