ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φρόντισε την ΑΥΡΑ των δρομέων

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φρόντισε την ΑΥΡΑ των δρομέων

Για 3η χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑστήριξε έναν από τους μεγαλύτερους δρομικούς αγώνες της Βόρειας Ελλάδας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, βρέθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, μία από τις σημαντικότερες δρομικές διοργανώσεις της χώρας, υποστηρίζοντας όλους τους δρομείς και ενισχύοντας την προσπάθειά τους.

Περισσότεροι από 16.000 δρομείς και θεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, για να συμμετάσχουν ή να παρακολουθήσουν τον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος «φώτισε» τους δρόμους της Θεσσαλονίκης! Με τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο, οι δρομείς ξεκίνησαν από την οδό Ναυάρχου Κουντουριώτου, για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο, και από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, για τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5χλμ, γεμάτοι αθλητική διάθεση και ενέργεια.

Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής αθλητικής βραδιάς, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φρόντισε την ΑΥΡΑ των δρομέων, προσφέροντάς τους την απαραίτητη δροσιά που χρειάζονταν, ενώ αποτέλεσε τον απόλυτο σύμμαχο ενυδάτωσής τους, για να επιτύχουν τον στόχο τους. Από το μοναδικό αθλητικό γεγονός της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε να λείπει και η AVRA Running Team, με περισσότερες από 80 συμμετοχές εργαζομένων και πολλών φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Με τον αθλητισμό χαραγμένο στο DNA του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζει σταθερά τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας ενώ αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία τη σπουδαία σημασία της ενυδάτωσης και της ευεξίας του οργανισμού μέσα από την άθληση και τη γυμναστική. Παράλληλα, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και προβάλλοντας την αθλητική όψη της Ελλάδας.