ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η APIVITA υπερήφανος υποστηρικτής του TEDxKids@Ilissos 2019!

Η APIVITA υπερήφανος υποστηρικτής του TEDxKids@Ilissos 2019!
Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου

Η APIVITA, ασημένιος χορηγός της διοργάνωσης TEDxKids@Ilissos, στηρίζει με μεγάλη υπερηφάνεια τις καινοτόμες δράσεις και τις πρωτοβουλίες των νέων ανθρώπων που στοχεύουν στη διάδοση και ανάπτυξη νέων ιδεών.

Το TEDxKids@Ilissos είναι η πρώτη ελληνική TEDx μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία για παιδιά που θα παρουσιάζεται κάθε χρόνο στην Αθήνα. Φιλοδοξεί να γίνει το «μικρό αδερφάκι» της ελληνικής TEDx κοινότητας και να αποτελέσει δυναμική πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά.

Το TEDxKids θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, όπου ομιλητές, στην πλειοψηφία τους παιδιά, θα δώσουν τη δική τους ξεχωριστή ερμηνεία στον «Χρόνο» που αποτελεί και το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο του TEDxKids, στο περίπτερο της APIVITA, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να δουν από κοντά χιλιάδες μέλισσες, να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο ξενοδοχείο μελισσών, να φορέσουν τη στολή του μελισσοκόμου και να μάθουν για τη σπουδαία συνεισφορά των επικονιαστών στο οικοσύστημα.

Την ίδια ημέρα, σε ένα άλλο «μελίσσι» στην καρδιά της Αθήνας, στο The APIVITA Experience Store, διοργανώνεται σε συνεργασία με την ομάδα του «The Bee Camp» ένα βιωματικό εργαστήριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, όπου παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν... παίζοντας, για τον κόσμο των μελισσών και να κατασκευάσουν «σπορο-βόμβες» που θα βοηθήσουν την πόλη μας να γεμίσει πολύχρωμα λουλούδια! Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210 3640560.

Σχετικές ειδήσεις