ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βράβευση του Diles & Rinies Luxury Hotel Villas στα Commercial Interiors Awards 2019

Βράβευση του Diles & Rinies Luxury Hotel Villas στα Commercial Interiors Awards 2019

Μια σπουδαία διάκριση!

Με βραβείο Silver στην κατηγορία Hospitality – Boutique Hotel ως “Stylish accommodation concept for holidays and events” διακρίθηκε το Diles & Rinies Luxury Hotel Villas, στην Τελετή Απονομής των Commercial Interiors Awards 2019 που έγινε στο gazARTE, στις 13 Φεβρουαρίου, κατακτώντας μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, που αποδεικνύουν την αξία της επένδυσης στην αισθητική των εμπορικών χώρων.

Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση του Diles & Rinies ως κατάλυμα, που προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής για διακοπές και events, αλλά και της Τήνου γενικότερα, που τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει να αναδείξει την πολυδιάστατη ταυτότητα της ως τουριστικός προορισμός.

Diles & Rinies Luxury Hotel Villas

Σε ένα κτήμα 8 στρεμμάτων, σε μία ήσυχη περιοχή μόλις 5 χλμ. από τη χώρα της Τήνου, το Diles & Rinies Luxury Hotel Villas αντιπροσωπεύει τη νέα επιτυχημένη τάση φιλοξενίας που δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερες από μία οικογένειες ή παρέες να μοιράζονται ένα ευρύχωρο σπίτι και να απολαμβάνουν ξενοδοχειακό service, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα για όλους και ενισχύοντας την εμπειρία ευχάριστης διαμονής, μέσα από την παροχή περισσότερων απολαυστικών στιγμών.

Οι βίλες του Δήλες & Ρηνειές, 100 έως 180τ.μ., χτισμένες με τρόπο που να έχουν την ίδια απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο, διαθέτουν ιδιωτικό κήπο, κάποιες έχουν ιδιωτική πισίνα και όλες διαθέτουν μεγάλη βεράντα με μπάρμπεκιου και θέσεις parking. Η διακόσμηση ακολουθεί απλό Μεσογειακό ύφος, εμπλουτισμένο με vintage πινελιές.

Το κτήμα διαθέτει επίσης κεντρική infinity πισίνα, ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο “Moonrise” με εντυπωσιακό πέτρινο μπάρμπεκιου, μπαρ, Γκαλερί “Art Dovecotes” και wellness kiosk. Πρόκειται δηλαδή για έναν όμορφο ιδιωτικό οικισμό που προσφέρει μία ιδανική ολοκληρωμένη λύση και για εκδηλώσεις (διαμονή σε ένα ξεχωριστό κατάλυμα -βίλες αντί του κλασικού ξενοδοχείου- σε συνδυασμό με τη λειτουργία του Εστιατορίου και την υποστήριξη ως προς το φαγητό και τις λοιπές αναγκαίες υπηρεσίες) με την απαραίτητη υποδομή για να φιλοξενήσει 60 άτομα στις βίλες και εκδηλώσεις έως και 300 ατόμων. Γι’ αυτό άλλωστε, τo Diles & Rinies έχουν επιλέξει μεγάλες εταιρείες για οργάνωση εταιρικής τους εκδήλωσης, αλλά και διακεκριμένα γραφεία event planning και έχει φιλοξενήσει ξεχωριστούς γάμους, family reunions και private parties.

Με κύριο γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον και τον τόπο της Τήνου, οι συντελεστές του έργου έχουν επιτύχει να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο κατάλυμα με υποδομές υψηλών προδιαγραφών, όπως σύστημα διαχείρισης νερού, που προσφέρει στον επισκέπτη την αίσθηση απόλαυσης όλων των ανέσεων ενός ευρύχωρου σπιτιού μαζί με τα οφέλη του ξενοδοχειακού service. Κυριαρχούν παντού γήινες αποχρώσεις και διακριτική πολυτέλεια, προσφέροντας ένα ξεκούραστο αποτέλεσμα. Στην κατασκευή έχει αξιοποιηθεί ευρέως η ιριδίζουσα Τηνιακή πέτρα που προήλθε από το αρχικό στάδιο της ανασκαφής. Αντιπροσωπευτικός είναι ο γιγαντιαίος βράχος που δεσπόζει έξω από την gallery και κοσμείται με προσωπείο - μάσκα ηφαιστειακής πέτρας, έργο της γλύπτριας Βένιας Δημητρακοπούλου.

Η γκαλερί Art Dovecotes που φιλοξενεί εκθέσεις σύγχρονων καλλιτεχνών, έχει κατασκευαστεί με κατάλληλες προδιαγραφές και διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να εξυπηρετεί και τις συνεδριακές ανάγκες εταιρικών ή άλλων εκδηλώσεων.

Οι κήποι κοσμούνται από παραδοσιακά πέτρινα πεζούλια, χτισμένα με την παραδοσιακή τεχνική της ξερολιθιάς και είναι φυτεμένοι με ελιές, πικροδάφνες, αμπέλι, γεράνια, βότανα, αγριοτριανταφυλλιές και ποικιλία άλλων ελληνικών φυτών.

Τον προσεγμένο σχεδιασμό των εγκαταστάσεων του Diles & Rinies συμπληρώνουν το προσωποποιημένο service, η παροχή μίας σειράς υπηρεσιών όπως reception, concierge, housekeeping, room service, baby sitting, activities, καθώς και άλλες tailor made υπηρεσίες.

Οι επισκέπτες στο Δήλες&Ρηνειές νιώθουν “σαν στο σπίτι τους”, απολαμβάνοντας χαλαρές ξεχωριστές διακοπές και ιδιαίτερα events στην όμορφη Τήνο, τη Μούσα του Αιγαίου!

Commercial Interiors Awards 2019 – Η τελετή απονομής

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους επιχειρηματικούς χώρους από διαφορετικούς κλάδους που εντυπωσίασαν για την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.

Βραβευθέντες και απονεμητές των βραβείων επιβεβαίωσαν με τις δηλώσεις τους την αξία των Commercial Interiors Awards για την υποστήριξη των επενδύσεων στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ως μέσο συνολικής αναβάθμισης της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε κάθε κλάδο.

Στη σύντομη ομιλία που απηύθυνε ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, αρχιτέκτονας Μιχάλης Μαυρολέων, επεσήμανε το γεγονός ότι, «παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και τις δυσκολίες που δημιούργησε η κρίση, στη χώρα μας εξακολουθούμε να δημιουργούμε αξιόλογα έργα. Αρχιτεκτονικά και δημιουργικά γραφεία παράγουν έργα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες προτάσεις του εξωτερικού. Τα Commercial Interiors Awards συμβάλλουν στην προβολή και προώθηση της καινοτομίας σε αυτόν τον τομέα», τόνισε. Επίσης, αναφέρθηκε στις πολλές και αξιόλογες υποψηφιότητες της φετινής διοργάνωσης, οι οποίες, όπως δήλωσε, «βαθμολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή και τα έμπειρα μέλη της σε ισότιμη βάση και με αντικειμενικότητα, μέσω μιας ηλεκτρονικής διαδικασίας βαθμολόγησης, που διασφαλίζει τη διαφάνεια».

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications και τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Σχετικές ειδήσεις