ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ERGO Ασφαλιστική στο πλευρό των δρομέων: Μέγας Χορηγός του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Η ERGO Ασφαλιστική στο πλευρό των δρομέων: Μέγας Χορηγός του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασαν οι συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Περισσότεροι από 22.000 δρομείς κατάφεραν να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και να αναδείξουν τη συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση-γιορτή, όχι μόνο ως τον πιο επιτυχημένο δρομικό αγώνα της Άνοιξης, αλλά και ως το δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας.

«Πλημμύρισαν» τους αθηναϊκούς δρόμους

Το θεσμό που τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) και του Δήμου Αθηναίων, με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής, στήριξε και φέτος η «ERGO Ασφαλιστική» ως Μέγας Χορηγός. Η No1 εταιρεία στις γενικές ασφαλίσεις στην Ελλάδα, βρέθηκε για ακόμα μία χρονιά στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, συνεχίζοντας αδιάκοπα από το 2011 να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις, στην ανάπτυξη του δρομικού αυτού κινήματος.

Στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας έλαβαν μέρος και πάνω από 400 εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ERGO Running Team, ανάμεσα στους συνολικά 22.000 δρομείς, που «πλημμύρισαν» τους δρόμους της πρωτεύουσας από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Στηρίζοντας το έργο των δρομέων

Τους δρομείς που συγκεντρώθηκαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, υποστήριξε έμπρακτα η «Επίσημη Ομάδα Εμψυχωτών» της ERGO, δίνοντας δυναμικό «παρών» από την αφετηρία του Ημιμαραθώνιου, μέχρι και το σημείο του τερματισμού στην πλατεία Συντάγματος. H ERGO Ασφαλιστική στάθηκε, καθόλη τη διάρκεια της δρομικής διοργάνωσης, στο πλευρό των συμμετεχόντων, εμψυχώνοντας, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας το δικό τους έργο.



Η ERGO Ασφαλιστική, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, ενισχύει το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει. Με τις εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες της, αναλαμβάνει να προστατεύσει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πιστή στην υπόσχεσή της να στηρίζει κάθε έργο με αξία, βρέθηκε για ακόμα μία φορά δίπλα στους ανθρώπους που προσπαθούν, σε όσους θέτουν φιλόδοξους στόχους, με διάρκεια και απαιτήσεις αντοχής κι αυτό είναι το δικό της Έργο.