ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Το hit της χρονιάς απέκτησε και official e-shop!

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Το hit της χρονιάς απέκτησε και official e-shop!

Κάθε πρωί που μπαίνεις στο αυτοκίνητο το τραγουδάς, ενώ κάθε φορά που το ακούς στο αγαπημένο σου μπαρ, πιάνεις το κινητό σου και αρχίζεις να «ανεβάζεις» το ένα Instagram story μετά το άλλο! Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, πως η φάση αυτή τη σεζόν είναι σκέτη ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

Το επικό τραγούδι του Νίνο που για πρώτη φορά άκουσες το 2006, έκανε ένα δυνατό comeback, έγινε… παράνοια και μέσα σε λίγες μόνο μέρες κατάφερε να γίνει viral στα social media και να αποκτήσει εκατομμύρια views στο YouTube. Και ναι, σε εκφράζει και σε κάνει να θες να φωνάζεις «είμαι ένας άλλος, ζω σε παράνοια», ό,τι και αν γίνεται γύρω σου και όπου και αν βρίσκεσαι. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, βέβαια, με όλη την παρέα καθώς και με όλους τους διαδικτυακούς σου φίλους: ΠΑΡΑΝΟΙΑ παντού!

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες πως εκτός από posts και stories, τώρα μπορείς να φορέσεις το δικό σου παρανοϊκό μπλουζάκι και καπέλο, ή να πιείς τον καφέ σου από την κούπα της απόλυτης παράνοιας;

Ναι, είναι αλήθεια. Η «Παράνοια», το μεγαλύτερο hit της σεζόν, απέκτησε το δικό της e-shop, το official ΠΑΡΑΝΟΙΑ shop -και τα social media έχουν παρανοήσει, με το hashtag #ZwSeParanoiagr να έχει ήδη αρχίσει να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Σκέψου απλώς ότι την επόμενη φορά που θα συναντήσεις την παρέα, θα εμφανιστείς με το official ΠΑΡΑΝΟΙΑ μπλουζάκι σου και θα τους βάλεις όλους στους ρυθμούς του γνωστού άσματος, χωρίς καν να τραγουδήσεις ή να πεις (ξανά) πως τον εαυτό σου βρίσκεις σπάνια.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αυτή τη σεζόν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια τον ακόμη πιο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ εαυτό σου, μπες στο tempo του hit της χρονιάς και επισκέψου το zwseparanoia.gr. Μόνο εκεί θα βρεις τα official ΠΑΡΑΝΟΙΑ προϊόντα για εσένα και τους εξίσου παρανοϊκούς φίλους σου.

Το σίγουρο είναι πως ότι χρώμα και αν προτιμάς, στην περίπτωση της παράνοιας, ένα t-shirt και ένα καπέλο αρκούν για να απογειώσουν το στυλ σου. Συνέχισε, λοιπόν, να τραγουδάς το hit της χρονιάς και πες -επιτέλους- «ναι» στην ΠΑΡΑΝΟΙΑ, το trend που δικαίως μας έχει «τρελάνει». Είσαι στο σωστό σημείο!

#ZwSeParanoiagr