ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Έξυπνες» προσφορές: Έτσι θα κερδίζετε κάθε μήνα χιλιάδες smart πόντους

«Έξυπνες» προσφορές: Έτσι θα κερδίζετε κάθε μήνα χιλιάδες smart πόντους

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάθε καταναλωτής σήμερα θέλει να γνωρίζει πως οι επιλογές που κάνει σε ό,τι αφορά στο σπίτι και την επιχείρησή του είναι οι πιο «έξυπνες» και συμφέρουσες.

Κυρίως, βέβαια, επιθυμεί να νιώθει σίγουρος ότι θα επιβραβευτεί για αυτές.

Πώς, όμως, μπορεί κάποιος να γνωρίζει ότι θα κάνει ανά πάσα στιγμή τις πιο smart αγορές; Στην περίπτωση αυτή, ένα «έξυπνο» πρόγραμμα επιβράβευσης και το κατάλληλο Smart Club αποτελούν τη λύση, πόσω μάλλον όταν μας προσφέρουν άμεσα πόντους Smart.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην είδηση ότι η nrg έγινε πρόσφατα μέλος του Shell Smart Club. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από τη συνεργασία της με το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών στην αγορά ενέργειας & πρατηρίων καυσίμων στην Ελλάδα, η nrg είναι πλέον ο μοναδικός πάροχος ρεύματος και φυσικού αερίου που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης στην ελληνική αγορά.

Κάθε σύνδεση και… νέοι «έξυπνοι» πόντοι

Γιατί αξίζει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη Smart συνεργασία; Διότι φέρνει μοναδικές προσφορές για τους οικιακούς καταναλωτές αλλά και τις επιχειρήσεις, δίνοντάς μας ουσιαστικά την ευκαιρία να συνδυάσουμε τις αγορές για το αυτοκίνητο, το σπίτι και την επιχείρησή μας και να κερδίσουμε πλούσια δώρα. Οι παραπάνω, όμως, δεν είναι οι μοναδικές παράμετροι για να επιλέξουμε αυτόν τον νέο και σίγουρα «έξυπνο» τρόπο αγορών.

Ένας ακόμη βασικός λόγος για να πούμε «ναι» σε αυτή την επιλογή αφορά στο ότι με κάθε νέα σύνδεση στην nrg, κερδίζουμε αυτόματα χιλιάδες πόντους Smart. Επιπλέον πόντους, όμως, κερδίζουμε και κάθε μήνα μαζί με την εξόφληση του λογαριασμού μας καθώς και για κάθε ευρώ κατανάλωσης, ενώ με τη χρήση e-bill, οι πόντοι κατανάλωσης διπλασιάζονται! Τους Smart αυτούς πόντους από την nrg μπορούμε στη συνέχεια να τους εξαργυρώσουμε στην ιστοσελίδα www.allsmart.gr, κάνοντας τις δικές μας αγορές ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα (η λίστα είναι μεγάλη και καλύπτει κάθε ανάγκη)!

Σε κάθε περίπτωση, οι «έξυπνοι» αυτοί πόντοι είναι πολλοί. Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώσαμε, για κάθε νέα παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου οι ιδιώτες χρήστες μπορούν να κερδίζουν 1.000 welcome πόντους smart, ενώ για συνδυασμό ρεύματος και φυσικού αερίου οι πόντοι smart είναι 3.000. Όσον αφορά στις επιχειρήσεις, το ποσό αυτό φτάνει συνολικά τους 5.000 welcome πόντους smart και φυσικά συνδυάζοντας ρεύμα και φυσικό αέριο στο σπίτι αλλά και στην επιχείρηση, κερδίζουμε 8.000 πόντους Smart από την nrg!

Τα «έξυπνα» πακέτα

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα πακέτα της nrg που εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερες και πιο «έξυπνες» προσφορές στους καταναλωτές. Από το TOTAL nrg 4U που μας δίνει την ευκαιρία να κερδίζουμε 30% δωρεάν ρεύμα και 30% φυσικό αέριο κάθε μήνα για δύο χρόνια, στο TOTAL nrg 4BUSINESS που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κερδίζουν μεγάλη έκπτωση σε ρεύμα και φυσικό αέριο και το nrg CONNECT το οποίο μας επιτρέπει να συνδυάζουμε το ρεύμα στο σπίτι και την επιχείρησή μας και να μηδενίζουμε το πάγιο στην τελευταία - ανεξάρτητα από το τιμολόγιο στο οποίο ανήκουμε.

Οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές. Αν ψάχνετε, λοιπόν, έναν σύγχρονο και «έξυπνο» τρόπο για να καλύψετε τις ανάγκες σας, το σίγουρο είναι πως αξίζει να γίνετε και εσείς μέλη σε αυτό το Smart Club, το πρόγραμμα επιβράβευσης που σας ανταμείβει πραγματικά. Η nrg, πάντως, ανήκει ήδη σε αυτό γιατί είναι… Smart