ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σαντορίνη: Αυτό είναι το «καταφύγιο» των ερωτευμένων

Σαντορίνη: Αυτό είναι το «καταφύγιο» των ερωτευμένων

Αν υπάρχει ένα μέρος του κόσμου στο οποίο, σύμφωνα με τη λαϊκή μας παράδοση, ο έρωτας μπορεί να «φουντώσει» ή να «σβήσει» εντελώς, αυτό είναι η παραμυθένια Σαντορίνη.

Είναι μάλιστα τόσο έντονη η θελκτική γοητεία της, που αναρίθμητα ζευγάρια από κάθε γωνία του πλανήτη… ρισκάρουν και επιλέγουν να πραγματοποιήσουν σε ένα από τα υπόσκαφα ξωκλήσια της τη γαμήλια τελετή τους, ενώ ακόμη περισσότερα απολαμβάνουν στις παραλίες τις ένα χαλαρωτικό, με τις απαραίτητες ρομαντικές «πινελιές», μήνα του μέλιτος. Η αλήθεια είναι πως άσχετα με το τι… ισχυρίζεται η λαϊκή μας παράδοση, η Σαντορίνη είναι ένα τόπος γεννημένος από κάποιο όνειρο, δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως τα φημισμένα μπαλκόνια της Καλντέρας, έχουν μετατραπεί σε «καταφύγιο» για εκατομμύρια έρωτας από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μέσω «αέρα» η απόσταση από την πρωτεύουσα για το «εκρηκτικό» νησί του Αιγαίου, δεν είναι ούτε μία ώρα. Αν έχετε αρχίσει από τώρα να κάνετε τον προγραμματισμό σας για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, το επιβλητικό και υπερπολυτελές Grace Santorini, είναι «μονόδρομος» στη διαμονή. Πρόκειται για ένα exclusive boutique ξενοδοχείο, το οποίο «κρέμεται» σαν κόσμημα στη γραφική περιοχή της Καλντέρας. Είναι χωρίς αμφιβολία το ιδανικό μέρος να απομονωθείτε από την αφόρητη κοσμοσυρροή που επικρατεί στο νησί και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Διαθέτει σύγχρονες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, παρέχει υπηρεσίες και ανέσεις κορυφαίων προδιαγραφών και γενικότερα προσφέρει μία ασύγκριτη εμπειρίας διαμονής που θα σας μείνει αξέχαστη!

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που θα βρεθείτε στο χώρο υποδοχής, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόσο πρόθυμο και φιλόξενο είναι το προσωπικό του ξενοδοχείου, ενώ συγχρόνως θα σας πλημμυρίσει μία αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης. Αυτό οφείλεται στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση των χώρων του, που συνδυάζει με αρμονία το μοντέρνο design με την κυκλαδίτικη παράδοση και στο παρελθόν υπήρξε και ο λόγος που το Grace Santorini απέσπασε το European Hotel Design Award. Οι χώροι μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε κυμαίνονται από 50 έως 400 τ.μ. Χωρίζονται σε ευρύχωρα δωμάτια, πολυτελείς σουίτες και βίλλες. Το καθένα από αυτά, μπορεί να φιλοξενήσει από ένα νιόπαντρο ζευγάρι, μία οικογένεια μέχρι μία πολυμελή παρέα ενώ τα περισσότερα διαθέτουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους οι οποίοι παρέχουν άκρα ιδιωτικότητα, πισίνα χαμάμ και μία μαγευτική θέα στο «αποστομωτικό» απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Εκτός από το μοναδικό χαρακτήρα του, το Grace Santorini έχει καταφέρει μία ακόμη πρωτιά και μάλιστα… γαστρονομική! Το ξεχωριστό à la carte menu του εστιατορίου Santoro, το οποίο έχει δημιουργήσει και επιμεληθεί ο διακεκριμένος chef Σπύρος Αγιούς, περιλαμβάνει αναπάντεχους γευστικούς συνδυασμούς με αυθεντικές κυκλαδίτικες πρώτες ύλες, που υπόσχονται γευστικές «εκρήξεις» σε κάθε ουρανίσκο. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε ντάκο γαρίδας και γεμιστό καλαμάρι, παρέα με ένα ποτήρι παραδοσιακό Vinsanto του 2009. Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο δροσερό, τα signature cocktails του παγκοσμίου φήμης mixologist Salvatore Calabrese στο 363 Champagne Lounge, είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε το βράδυ σας στη Σαντορίνη μετά την παραμυθένια δύση του ήλιου.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως γνωρίζοντας πόσο γρήγορα μαγεύεται ο κόσμος ερχόμενος στο νησί, το Grace Santorini έχει δημιουργήσει μία σειρά μοναδικών δραστηριοτήτων τα Bespoke Experiences, μέσω των οποίων ο επισκέπτης μπορεί να έρθει σε ακόμη πιο στενή επαφή με την κουλτούρα του τόπου. Μερικά από αυτά είναι η περιήγηση στα εμβληματικά τοπικά οινοποιεία, η «κατάδυση» στο παρελθόν με ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και την ιστορική «Μινωική Πομπηία» ακόμη και αναζωογονητικά wellbeing sessions με φόντο το βαθύ μπλε του Αιγαίου!