ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κάρτες προνομίων: Τα βήματα για να βγαίνετε πάντοτε κερδισμένοι με κάθε σας αγορά

Κάρτες προνομίων: Τα βήματα για να βγαίνετε πάντοτε κερδισμένοι με κάθε σας αγορά

Γιατί όμως, σε αντίθεση με το παρελθόν σήμερα κάνουμε πιο συχνές επισκέψεις στα σουπερμάρκετ;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάθε καταναλωτής στις μέρες μας επιθυμεί να κάνει τις αγορές για το σπίτι και την οικογένειά του με τον πλέον «έξυπνο» και οικονομικό τρόπο. Τι πρέπει να προσέχει όμως, για να αισθάνεται πως βγαίνει κερδισμένος με κάθε του αγορά;

Σύμφωνα με έρευνα που είδε πρόσφατα το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών, οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουμε τα σουπερμάρκετ για τις αγορές μας και μάλιστα, τα επισκεπτόμαστε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Γιατί όμως, σε αντίθεση με το παρελθόν σήμερα κάνουμε πιο συχνές επισκέψεις στα σουπερμάρκετ;

Όπως φαίνεται, μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνουμε περισσότερο ωφελημένοι και το γεγονός αυτό ενδεχομένως οφείλεται στις εκπτώσεις, τις προσφορές και τα «έξυπνα» deals τα οποία «κυνηγάμε» ανελλιπώς. Το στοιχείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και σίγουρα εξηγεί το γιατί οι κάρτες προνομιών θεωρούνται σήμερα σημαντικά μέσα για την αναβάθμιση της αγοραστικής μας εμπειρίας.

Η σύγχρονη επιλογή που «αναβαθμίζει» την αγοραστική εμπειρία

Όπως όλα δείχνουν, οι κάρτες πιστότητας αποτελούν μία προνομιούχα επιλογή η οποία μπορεί να προσφέρει στον καταναλωτή άμεσες εκπτώσεις στα προϊόντα που αγοράζει και πολλά ακόμη προνόμια -κάτι που γνωρίζουν καλά όσοι ακολουθούν πιστά πρακτικές «έξυπνων» αγορών. Το σημαντικό στοιχείο και σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, είναι να γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα κατάλληλα & απλά βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσει ούτως ώστε να βγαίνει πάντοτε κερδισμένος με κάθε του αγορά.

Πέντε είναι τα βασικά σημεία που αξίζουν την προσοχή μας σε ό,τι αφορά στην εφαρμογή ενός προγράμματος πιστότητας από σουπερμάρκετ και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το παράδειγμα της mas card είναι σίγουρα χαρακτηριστικό. Το γιατί δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσει κάποιος. Πρόκειται για μία από τις πιο πλήρεις και προνομιακές κάρτες πιστότητας που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας και ο κάθε καταναλωτής μπορεί να αξιοποιήσει τα προνόμιά της στην αλυσίδα των καταστημάτων Μασούτης -διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και τον τελευταίο καιρό επεκτείνεται δυναμικά και στην Αττική.

Τα σωστά βήματα για τις πρακτικές «έξυπνων» αγορών

Ποια είναι, λοιπόν, τα βήματα που αξίζει να ακολουθήσει ένας καταναλωτής για να βγαίνει κερδισμένος με κάθε αγορά του;

Βήμα 1ο: Το πρώτο βήμα σχετίζεται με τη δωρεάν απόκτηση της mas card η οποία γίνεται γρήγορα και εύκολα μέσω μιας απλής ηλεκτρονικής αίτησης, μέσω τηλεφώνου ή απλώς με τη συμπλήρωση του σχετικού εντύπου στη reception κάποιου καταστήματος Μασούτης.

Βήμα 2ο: Αφού παραλάβουμε την κάρτα προνομίων, μπορούμε να αρχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες που μας προσφέρει, όπως το να λαμβάνουμε άμεσες, σημαντικές εκπτώσεις επί της τιμής επιλεγμένων προϊόντων με τη χρήση της.

Βήμα 3ο: Το τρίτο βήμα σχετίζεται με την εξαργύρωση των πόντων που συγκεντρώνουμε και με την οποία έχουμε έκπτωση στα προϊόντα που αγοράζουμε. Πράγματι, ψωνίζοντας με τη mas card, ο καταναλωτής μαζεύει πόντους οι οποίοι αντιστοιχούν σε κάποιο χρηματικό όφελος.

Βήμα 4ο: Το τέταρτο -και σίγουρα σημαντικό- βήμα που μας κάνει να νιώθουμε κερδισμένοι με κάθε μας αγορά σχετίζεται με το ότι το χρηματικό όφελος στη συγκεκριμένη κάρτα, είναι άμεσα εξαργυρώσιμο στο ταμείο των καταστημάτων Μασούτης. Η έκπτωση στη mas cardμπορεί να αποδοθεί άμεσα στο λογαριασμό του πελάτη στο ταμείο και όχι να μετατεθεί στην επόμενη αγορά με δωροεπιταγή όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις. Έτσι, λοιπόν, κάθε φορά που ο καταναλωτής συγκεντρώνει 200 πόντους επωφελείται άμεσα έκπτωσης αξίας 6€!

Βήμα 5ο: Το πέμπτο και τελευταίο βήμα αφορά στη δυνατότητα αυτόματης συμμετοχής σε μεγάλους διαγωνισμούς και της απόκτησης πλούσιων δώρων. Πράγματι, σήμερα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κάρτα προνομίων μας για να αγοράζουμε επιλεγμένα προϊόντα και να εξασφαλίζουμε αυτόματα με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή μας σε σημαντικές κληρώσεις. Ενδεικτικά αξίζει να τονίσουμε πως αυτόν τον Ιούνιο, τα καταστήματα λιανικής Μασούτης μας δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ονειρικές αποδράσεις. Διότι με οποιαδήποτε αγορά μας με τη mas card από την 1η Ιουνίου έως τις 30 του ίδιου μήνα, μπορούμε να λαμβάνουμε αυτόματα μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό που δίνει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς να απολαύσουν υπέροχα πακέτα ταξιδιών στο Costa Navarino.

Είναι, λοιπόν, σημαντικό να γνωρίζουμε πως στις μέρες μας μπορούμε και σίγουρα αξίζει να ακολουθούμε τα κατάλληλα βήματα, προκειμένου να νιώθουμε πως κερδίζουμε με κάθε μας αγορά. Με τον αυτόν τον τρόπο, άλλωστε, δημιουργείται μία σχέση εμπιστοσύνης, η οποία φέρεται να επηρεάζει θετικά και σε σημαντικό βαθμό τις επαφές του καταναλωτικού κοινού, ακόμη και με μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων. Η κατάλληλη κάρτα προνομίων συνιστά αναμφίβολα το πρώτο βήμα για ακόμη πιο «έξυπνες» και οικονομικές αγορές.