ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Durex γιόρτασε 90 χρόνια επιτυχίες

Η Durex γιόρτασε 90 χρόνια επιτυχίες

Με πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα προφυλακτικά Durex κάθε μέρα.

Η Durex έκλεισε φέτος 90 χρόνια επιτυχιών και το γιόρτασε όπως της αξίζει! Με εορταστικά happenings που κράτησαν δύο ολόκληρους μήνες, η Durex γιόρτασε 90 χρόνια επιτυχίας!

Με το μεγάλο διαγωνισμό της, μοίρασε στο κοινό Beat Kits με τα «απαραίτητα» για τις… καλοκαιρινές περιπέτειες, μαζί με VIP προσκλήσεις για το μεγάλο της εορταστικό event, ενώ ένας τυχερός βρέθηκε για 4ήμερο glamping στη Χαλκιδική!

Παράλληλα, δημιούργησε για το κοινό της ένα επικό video, που έδειχνε πώς γινόταν το σωστό «καμάκι» τις προηγούμενες δεκαετίες!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η κορύφωση ήρθε με το πιο hot event του καλοκαιριού, στο Varkiza Resort. Το party ξεκίνησε από το μεσημέρι και εξέπεμπε live από 9 διαφορετικά live radios, με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον και να μας χαρίζουν μουσικές στιγμές με τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες. Φυσικά, από ένα τέτοιο event δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιχνίδια και οι δραστηριότητες με sexy διάθεση που οργάνωσε η Durex για τους παρευρισκόμενους, με τους τυχερούς να κερδίζουν πλούσια branded δώρα.

Το party απογείωσαν οι Claydee, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η Τamta, με ένα εντυπωσιακό live performance με τους χορευτές της.

Η Durex, το No1 brand στην προτίμηση του κοινού, δεν θα μπορούσε να γιορτάσει τα 90 χρόνια επιτυχιών της με κάτι λιγότερο από το πιο hot party του καλοκαιριού, και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Σχετικές ειδήσεις