ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Νέο Δ. Σ. για τους πλοιοκτήτες μικρών αποστάσεων

Νέο Δ. Σ. για τους πλοιοκτήτες μικρών αποστάσεων

Αλλαγή σκυτάλης σημειώθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ) καθώς μετά τις αρχαιρεσίες κατά τη γενική συνέλευση, νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο Χαράλαμπος Σημαντώνης.

Βασικό στόχο του νέου ΔΣ της ΕΕΝΜΑ αποτελεί ο άμεσος επαναπροσδιορισμός των προβλημάτων του κλάδου της ευρωπαϊκής ναυτιλίας μικρών αποστάσεων και η ρεαλιστική αντιμετώπιση τους υπέρ των συμφερόντων του Έλληνα πλοιοκτήτη, του Έλληνα ναυτικού και όλων όσων εργάζονται στη ναυτιλία.

Μάλιστα, ο κ. Σημαντώνης επισήμανε πως το νέο Δ.Σ αναλαμβάνει τη ηγεσία της Ένωσης σε μια εξαιρετικά κρίσιμη χρονική περίοδο, τόσο σε εθνικό επίπεδο πρωταρχικά όσο και σε διεθνές.

Τις θέσεις των δύο αντιπροέδρων της Ένωσης, κατέλαβαν κατά σειρά οι Βασίλειος Τερζής και Γιώργος Σουραβλάς, ενώ γενικός γραμματέας αναδείχθηκε ο Γιώργος Αλεξανδράτος.

Επιπλέον, ταμίας εξελέγη ο Βαγγέλης Βαμβακάρης και μέλη οι Ανδρέας Βαμβακάρης, Παναγιώτης Λεονάρδος, Αλέξανδρος Μακρυγεώργος, Δανιήλ Ταπεινός και Δημήτριος Σπυριδάκης.