ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Σε «ρότα» το «Νήσος Μύκονος» στη γραμμή Πειραιάς - Σάμος

Σε «ρότα» το «Νήσος Μύκονος» στη γραμμή Πειραιάς - Σάμος

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου ενισχύεται με ένα υπερσύγχρονο πλοίο.

Από τις 27 Ιουλίου ξεκινούν τα δρομολόγια του «Νήσος Μύκονος» στη γραμμή Πειραιάς – Σάμος, ενώ το πλοίο αναμένεται να «ρίξει άγκυρα» στις 9 Σεπτεμβρίου.

Τερματικός σταθμός του πλοίου θα είναι το Βαθύ και όχι το Καρλόβασι, όπως είχε ανακοινωθεί πριν από αρκετές ημέρες. Επίσης, στα λιμάνια προσέγγισης του πλοίου δεν περιλαμβάνεται ο Άγιος Κήρυκος, αλλά ούτε και το λιμάνι των Φούρνων.

Συγκεκριμένα, το πλοίο θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή στις 21:30 από τον Πειραιά με προορισμό τη Σύρο, τη Μύκονο, τον Εύδηλο, το Καρλόβασι και τερματικό σταθμό το Βαθύ. Η ώρα άφιξης θα είναι στις 06:50.

Η αναχώρηση του πλοίου από το Βαθύ θα είναι κάθε Τρίτη - Τετάρτη - Παρασκευή στις 09:00 με προορισμό το Καρλόβασι, τον Εύδηλο, τη Μύκονο, τη Σύρο και τον Πειραιά και ώρα άφιξης στις 18:15.

Το πλοίο κάθε Κυριακή θα αναχωρεί στις 13:30 από Βαθύ για Καρλόβασι, Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο και τελικό προορισμό τον Πειραιά και ώρα άφιξης τις 22:45.

Τέλος, από 21/08/2012 έως 09/09/2012 το πλοίο θα αναχωρεί από τον Πειραιά κάθε Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο στις 14:00 με προορισμό τη Σύρο, τη Μύκονο, τον Εύδηλο, το Καρλόβασι και τελικό προορισμό το Βαθύ και ώρα άφιξης 00:40.