ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Δραγασάκη – Χαρδούβελη εν όψει Eurogroup

Τηλεφωνική επικοινωνία Δραγασάκη – Χαρδούβελη εν όψει Eurogroup

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, (23/01/2015) ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και ο επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί συνάντηση των δύο στο υπουργείο Οικονομικών στις 12:00 το μεσημέρι, ωστόσο, ακυρώθηκε και οι κ.κ. Χαρδουβελης και Δραγασάκης επικοινώνησαν τηλεφωνικά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας που είχαν ο κ. Χαρδούβελης με τον κ. Δραγασάκη συζητήθηκαν η ατζέντα του Eurogroup της προσεχούς Δευτέρας 26 Ιανουαρίου 2014, οι χθεσινές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με τα δημόσια οικονομικά και τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους.

Ο κ. Χαρδουβελης ενημερώθηκε από τον κ. Δραγασάκη – που σημερινά δημοσιεύματα τον φέρουν να καταλαμβάνει σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τη θέση του αντιπροέδρου ή τη θέση του υπουργού Οικονομικών (ενδεχομένως και τις δύο)- για τις προθέσεις του κόμματος της Αριστεράς σε σχέση με τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες των πρώτων ημερών.

Σχετικές ειδήσεις