ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΕΑ Ιουλίου: Ξεκινάει η πληρωμή σε 263.572 δικαιούχους

ΚΕΑ Ιουλίου: Ξεκινάει η πληρωμή σε 263.572 δικαιούχους

«Βρέχει» επιδόματα - Εβδομάδα πληρωμών καθώς χιλιάδες δικαιούχοι επιδομάτων θα δουν «φουσκωμένους» τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. 

Χθες, Τετάρτη 24/07 πληρώθηκε το επίδομα παιδιού στους δικαιούχους ενώ σήμερα αναμένεται να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι πληρώνεται αύριο, Παρασκευή 26 Ιουλίου, ωστόσο ως είθισται, η πληρωμή πάντα ξεκινά από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας. Έτσι, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Ιουνίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Συνολικά, θα καταβληθούν 54,43 εκατ. ευρώ σε 263.572 δικαιούχους-νοικοκυριά, που περιλαμβάνουν συνολικά πάνω από 500.000 μέλη.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Υπενθυμίζεται πως η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Τα 5 «κλειδιά» - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον επανυπολογισμό τους

Φορολογικές δηλώσεις 2019: Εκπνέει η προθεσμία - «Τσουχτερά» πρόστιμα για τους... ξεχασιάρηδες

Σχετικές ειδήσεις