ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κτηματολόγιο: Νέες παρατάσεις - Δείτε σε ποιες περιοχές

Κτηματολόγιο: Νέες παρατάσεις - Δείτε σε ποιες περιοχές

Κτηματολόγιο: Νέες παρατάσεις προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού, δόθηκαν σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Δείτε τις νέες ημερομηνίες προθεσμίας και τις περιοχές.

Έως 30 Σεπτεμβρίου 2019

Παρατείνεται, μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2019, μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Βοιωτίας και Φωκίδας.

Έως 28 Σεπτεμβρίου 2019

Παρατείνεται, μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2019, μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η παράταση περιλαμβάνει τους κατοίκους της ημεδαπής, της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Έως 4 Οκτωβρίου 2019

Παρατείνεται, μέχρι 4 Οκτωβρίου 2019, μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Νήσων και Δυτικής Αττικής.

Έως 8 Οκτωβρίου 2019

Παρατείνεται, μέχρι 8 Οκτωβρίου 2019, μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Λόγω χαμηλής συμμετοχής δίνονται και πάλι παρατάσειςIn Time

Έως 29 Οκτωβρίου 2019

Παρατείνεται, μέχρι 29 Οκτωβρίου 2019, μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Μεσσηνίας, Βοιωτίας, Φωκίδας.

Έως 16 Σεπτεμβρίου 2019

Παρατείνεται, μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 2019, μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας σε Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κω, Ρόδο, Κορινθία

Έως 12 Σεπτεμβρίου 2019

Παρατείνεται, μέχρι 12 Σεπτεμβρίου 2019, μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας σε Μαγνησία και Σποράδες.

Έως 7 Οκτωβρίου 2019

Παρατείνεται, μέχρι την 7 Οκτωβρίου 2019, μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός

ΕΝΦΙΑ 2019 - Taxisnet: Πώς θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας - Τι θα πληρώσετε

Σχετικές ειδήσεις