ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από τα τέλη Ιουλίου οι αιτήσεις για την ένταξη στο «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ»

Από τα τέλη Ιουλίου οι αιτήσεις για την ένταξη στο «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ»
In Τime

Στα τέλη Ιουλίου θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων ενίσχυσης για ένταξη στην 3η πρόκληση στο ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ» (Μέτρο 10.1.8).

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 30 Ιουλίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της προκήρυξης ανέρχεται σε 20 εκατ. ευρώ και μέσω αυτού επιδοτείται η τοποθέτηση ατμιστήρων και παγίδων σε δενδροκαλλιέργειες, με την ετήσια ενίσχυση να ανέρχεται έως 70 ευρώ το στρέμμα.

Στόχος της δράσης είναι να υποκατασταθεί σταδιακά η χημική καταπολέμηση των ανωτέρω μικρολεπιδοπτέρων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας των υδατικών πόρων και στην ανάκαμψη της βιοποικιλότητας στους δενδρώνες και τους αμπελώνες, στους οποίους θα εφαρμοστεί η δράση.

Για την ένταξή τους στη πρόσκληση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στους Ενδιάμεσους Φορείς Διαχείρισης (ΕΦΔ) την αίτησή τους, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του πληροφοριακού συστήματος που υποστηρίζει την υλοποίησης της δράσης.

Η εγγραφή στο εν λόγω σύστημα γίνεται στον ιστότοπο https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/ και η υποβολή των αιτήσεων στήριξης στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1018/

Δείτε ΕΔΩ όλη την πρόσκληση

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσαβούσογλου: Ξεκινήσαμε διάλογο με την Αθήνα – Έγινε τριμερής συνάντηση στο Βερολίνο