ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2020: Πότε ξεκινούν - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2020: Πότε ξεκινούν - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2020: Μεγάλη ανάσα για την αγορά είναι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 ξεκινά η περίοδος των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων με τα καταστήματα να ανοίγουν προαιρετικά.

Επειδή η έναρξη της περιόδου των ενδιάμεσων εκπτώσεων του φθινοπώρου συμπίπτει με την Κυριακή, έχει εξαγγελθεί πως όσα καταστήματα το επιθυμούν, μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά τη συγκεκριμένη ημέρα.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που έχει προταθεί για όσα ανοίξουν την Κυριακή είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Η ενδιάμεση περίοδος εκπτώσεων του φθινοπώρου θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Όσο για τους κανόνες που έχουν τεθεί, τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα, πέραν της αναγραφής της παλαιάς, να αναγράφουν και τη νέας τιμή των προϊόντων και των υπηρεσιών με έκπτωση, ενώ επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Το καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτώσεων άλλαξε, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου.

Μετά από σχετική εισήγηση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, συνολικής διάρκειας 30 ημερών, θα ισχύουν πλέον από 1-15 Νοεμβρίου και από 1-15 Μαΐου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Γιονγκ Ουν: Επέβαλε τον πιο τρελό φόρο - Τι ζητάει από τους πολίτες

.