ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από την Fruit Pelekis Company - Πρόσφερε τρόφιμα σε φτωχούς

Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από την Fruit Pelekis Company - Πρόσφερε τρόφιμα σε φτωχούς

Η εταιρεία Fruit Pelekis έχει ιστορία και παράδοση στο εμπόριο οπωροκηπευτικών και λαχανικών -  Με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της κ. Κωνσταντίνου Πελέκη πρόσφερε σε άπορες οικογένειες φρούτα και λαχανικά.  

Η Fruit Pelekis Company πριν λίγο καιρό ανέβασε στα social media ένα μήνυμα για παροχή βοήθειας σε τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, αφιλοκερδώς σε όσες οικογένειες έχουν ανάγκη. Η φωτογραφία «ανέβηκε» στα stories εκατοντάδων χρηστών, προωθώντας το μήνυμα αλληλεγγύης παντού.

Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης

Photo: Lefteris Partsalis

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Κωνσταντίνου Πελέκη, ο οποίος στις δύσκολες μέρες που διανύουμε αποφάσισε να βάλει στην άκρη το προσωπικό όφελος και να δώσει στήριξη και βοήθεια σε οικογένειες που είναι οικονομικά αδύναμες.

Photo:Lefteris Partsalis

Ο κ. Πελέκης αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δίνει το καλό παράδειγμα και σε άλλους επιχειρηματίες που μπορούν, να στηρίξουν αντίστοιχες προσπάθειες. Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος, δεν περίμενε ότι η απόφασή του αυτή να βοηθήσει ανθρώπους που είναι άποροι, θα είχε λάβει τόσο μεγάλη διάσταση.

Photo: Lefteris Partsalis

Η Fruit Pelekis Company δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου ελληνικών και εισαγόμενων φρούτων και λαχανικών.

Η εταιρεία τροφοδοτεί καταστήματα εστίασης, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης αλλά και ιδιώτες με φρέσκα φρούτα και λαχανικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Photo: Lefteris Partsalis

Η αποθήκευση των προϊόντων γίνεται στην έδρα της εταιρείας, η οποία βρίσκεται στις ιδιόκτητες πλέον αποθήκες στο Αιγάλεω.

Σε καθημερινή βάση κάνουν παραλαβές από επιλεγμένους και κορυφαίους παραγωγούς, έτσι ώστε να διαθέτουν πάντα φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα σε όλη την Αθήνα.

Photo: Lefteris Partsalis

Ο κ. Κωσταντίνος Πελέκης μίλησε στην κάμερα του Newsbomb.gr, για την επιχείρηση του, για το πως κατάφερε να αναπτυχθεί από τότε που ανέλαβε τα ινία καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης λόγω κορονοϊού. Ωστόσο, φάνηκε αισιόδοξος ότι θα βγούμε σύντομα από το τέλμα και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

«Στόχος της εταιρίας είναι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας στο χώρο τους με τις καλύτερες και χαμηλότερες τιμές της αγοράς » επισήμανε.

Photo: Lefteris Partsalis

Αναφορικά με την πρωτοβουλία που πήρε να στηρίξει συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη είπε «προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Και εμένα με βοήθησαν κάποιοι άνθρωποι να φτάσω στο σημείο που είμαι και γι' αυτό πήρα αυτή την πρωτοβουλία».

Photo: Lefteris Partsalis

«Μία είναι η λέξη: "συλλογικότητα" για να μπορέσουμε να καταφέρουμε πολλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πελέκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα καταστημάτων: Η εισήγηση για 18/01, οι φόβοι των λοιμωξιολόγων και η απόφαση Μητσοτάκη