ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Greenhill

ΕΛΛΑΚΤΩΡ:  Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Greenhill
Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Greenhill Investments και με τα οποία ζητούσε την ακύρωση των αποφάσεων της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

 

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Greenhill Investments Limited ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και με τα οποία ζητούσε την  ακύρωση των αποφάσεων της από 22.06.2021 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Σε ανακοίνωση της προς το Χρηματιστήριο η ΕΛΛΑΚΤΩΡ είχε αναφέρει τα εξής για τα ασφαλιστικά μέτρα της Greenhill Investments Limited :

«Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. γνωστοποιεί ότι την Τετάρτη 21.07.2021, η μέτοχος Greenhill Investments Limited, κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αγωγή ακύρωσης των αποφάσεων της από 22.06.2021 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με αυτοτελές αίτημα προσωρινής διαταγής κατά της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.

Η εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η προαναφερόμενη αγωγή και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ουδόλως σχετίζεται με τη διαδικασία της υπό εξέλιξη αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Περαιτέρω, η εταιρεία θεωρεί ότι η υπό κρίση αγωγή και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, είναι νόμω και ουσία αβάσιμες».