ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ε.Ε.Α.: Μεγάλη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Ε.Ε.Α.: Μεγάλη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών βράβευσε την καινοτομία, την εξωστρεφή και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα - Πρόκειται για έναν θεσμό που έχει καθιερώσει το Ε.Ε.Α., μία γιορτή που είναι αφιερωμένη στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, σε μία προσπάθεια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου να αναδείξει τις δυνατότητες και τις προοπτικές ανάπτυξης που έχουν οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.  

Τη μεγάλη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που έχει καθιερώσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών τίμησε με την παρουσία της φέτος η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Ε.Ε.Α. πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Για 5η φορά, τιμήθηκαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε για την εκδήλωση: «Η φετινή γιορτή του Ε.Ε.Α. ήταν πολύ ιδιαίτερη για εμάς καθώς μα τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μετά από μία αναγκαστική απουσία ενός έτους λόγω της πανδημίας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συνεχίζει τον θεσμό που έχει καθιερώσει, την απονομή των Βραβείων Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, τιμώντας έτσι έμπρακτα τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις επιχειρήσεις εκείνες που παρά τις αντίξοες συνθήκες, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, άντεξαν και συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Με αυτήν την εκδήλωση στέλνουμε και το μήνυμα της καθοριστικής συμβολής της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην ελληνική οικονομίας. Οι επιχειρήσεις μας πρέπει και αξίζει να προσεχθούν» τόνισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις (vid)

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα πάμε σε νέο lockdown - Δύο αυξήσεις του κατώτατου μισθού το 2022