Αυξήθηκε η κατασκευαστική δραστηριότητα παρά το ράλι στις πρώτες ύλες

Αυξήθηκε η κατασκευαστική δραστηριότητα στο διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2021 σε σχέση με το διάστημα Απριλίου – Ιουνίου , με τις αυξήσεις στις πρώτες ύλες να μην φρενάρουν την παραγωγή.
Αυξήθηκε η κατασκευαστική δραστηριότητα παρά το ράλι στις πρώτες ύλες
INTIME
1'

Ο δείκτης παραγωγής στις κατασκευές του τρίτου τριμήνου 2021, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του τρίτου τριμήνου 2020, παρουσίασε αύξηση 3,7% έναντι μείωσης 30% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2020 με το 2019.

Ο δείκτης παραγωγής στις κατασκευές του τρίτου τριμήνου 2021, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δεύτερου τριμήνου 2021, παρουσίασε αύξηση 5,7% έναντι αύξησης 18,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του τρίτου τριμήνου 2020 με το δεύτερο τρίμηνο 2020.

Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης παραγωγής στις κατασκευές του τρίτου τριμήνου 2021, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δευτέρου τριμήνου 2021, παρουσίασε αύξηση 1,7%.

Σκοπός του δείκτη είναι η σύγκριση του μεγέθους (όγκου) της εκάστοτε τρέχουσας τριμηνιαίας παραγωγής στους κλάδους κτηρίων – έργων πολιτικού μηχανικού, προς την αντίστοιχη παραγωγή μιας δεδομένης σταθερής περιόδου, η οποία λαμβάνεται ως βάση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Καματερό: Νεκρά δύο ανήλικα αγόρια από πυρκαγιά μέσα στο σπίτι τους

Η πρώτη ανακοίνωση του Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες: «Ζητώ συγγνώμη»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία σε βάρος του από τραγουδίστρια

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή