ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονόμου στο Newsbomb.gr: Κανονικά οι ανακοινώσεις για στήριξη νοικοκυριών, επιχειρήσεων, αγροτών

Οικονόμου στο Newsbomb.gr: Κανονικά οι ανακοινώσεις για στήριξη νοικοκυριών, επιχειρήσεων, αγροτών
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ο Γιάννης Οικονόμου δήλωσε στο Newsbomb.gr ότι οι ανακοινώσεις των μέτρων στήριξης για νοικοκυριά, επιχειρήσεις, αγρότες θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέσα στην εβδομάδα

Κανονικά, μέσα στην εβδομάδα, όπως είχε γνωστοποιηθεί, θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα στήριξης νοικοκυριών, επιχειρήσεων και αγροτών όπως διευκρίνισε στο Newsbomb.gr o κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Ο πρωθυπουργός θα εργάζεται κανονικά από το σπίτι του, ο κυβερνητικός προγραμματισμός εκτελείται κανονικά και οι ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα» απάντησε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου στο Newsbomb.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακοινώσεις θα περιλαμβάνουν νέο πακέτο στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων και έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν το Πάσχα.

Παράλληλα η κυβέρνηση θα θεσπίσει κουπόνια για καύσιμα με τον μηχανισμό που θα γίνει αυτό να είναι αντικείμενο κυβερνητικών συσκέψεων. «Τα μέτρα θα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της ακρίβειας παντού άρα και το κομμάτι των καυσίμων δεν θα μείνει εκτός από την αντιμετώπιση» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Ειδικά για το έκτακτο επίδομα Πάσχα το ποσό που θα καταβληθεί αναμένεται να είναι στα 300 ευρώ και με διευρυμένη την περίμετρο των δικαιούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν ή την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης:

Καύσιμα: Με επιστροφή του φόρου που έχει πληρωθεί το σχέδιο ανακούφισης των νοικοκυριών

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μείωση τουλάχιστον 20% στην κατανάλωση φέρνουν οι αυξήσεις στα καύσιμα