ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Power Pass: Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι αιτήσεις - Τα ΑΦΜ σήμερα (23/6)

Power Pass: Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι αιτήσεις
Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 30η Ιουνίου
Pixabay

Power Pass: Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι αιτήσεις για την επιδότηση ρεύματος 

Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι αιτήσεις για την επιδότηση ρεύματος, μετά από κάποιες καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (23/6). Επειδή υπάρχουν πολλές πλατφόρμες με πολλή κίνηση ταυτόχρονα (power pass, φορολογικές δηλώσεις, μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλπ), γίνονται αναβαθμίσεις διαρκώς στην ΓΓΠΣ.

Σήμερα Πέμπτη μπορούν να κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ενώ μέχρι το Σάββατο αναμένεται να έχει ανοίξει για όλα.

Η αίτηση για το Power Pass μπορεί να υποβληθεί από κάθε πρόσωπο που δηλώνει ότι ένας αριθμός παροχής αντιστοιχεί στην κύρια κατοικία του. Έτσι, όλη η διαδικασία μπορεί να γίνει από έναν/μία εκ των συζύγων, χωρίς να χρειάζεται κοινή ή διπλή αίτηση και από τα δύο πρόσωπα. Για δηλώσεις που αφορούν στην πρώτη κατοικία εξαρτώμενων μελών (περισσότερες λεπτομέρειες στη σχετική ερώτηση), η διαδικασία πρέπει να γίνει από το πρόσωπο που αναφέρεται ως κηδεμόνας.

Χρειάζεται να έχετε τους κωδικούς σας στο Taxisnet για την αυθεντικοποίησή σας κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα και τον το IBAN του λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να πιστωθεί η επιδότηση.

Η πλατφόρμα άνοιξε την Παρασκευή 17-06-2022 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 30η Ιουνίου.