ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαζί συνεχίζουμε… να προστατεύσουμε την ελληνική φύση!

Μαζί συνεχίζουμε… να προστατεύσουμε την ελληνική φύση!

Nέος διαγωνισμός από το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ! Πάρε κι εσύ μέρος στην ανάδειξη των δράσεων που θα υλοποιηθούν και αυτή τη χρονιά!

Οι δράσεις περιλαμβάνουν δέκα περιοχές, με ξεχωριστά φυσικά προβλήματα και ιδιαιτερότητες που χρειάζονται τη φροντίδα μας. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να ενημερωθείτε για κάθε μία από αυτές και να κάνετε την επιλογή σας ώστε να τους δώσετε την ευκαιρία να γίνουν ξανά πηγή πρασίνου και ομορφιάς.

Ενημερωθείτε λοιπόν για την κάθε περιοχή που μπορεί να συμμετάσχει στις νέες δράσεις του 2012 και επιλέξτε από μία έως τρεις από αυτές.

Με την υποστήριξή σας μπαίνετε σε κλήρωση για μοναδικά δώρα που θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του διαγωνισμού!

Το νέο τηλεοτικό σποτ διαμορφώθηκε αποκλειστικά για την προώθηση των περιοχών που συμμετέχουν στην ενέργεια!

Tο φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, συνεχίζει να κάνει πράξη την αγάπη του για το περιβάλλον και τη φροντίδα της ελληνικής φύσης. Ευχόμαστε και φέτος οι δράσεις που θα επιλεγούν τελικά από όλους μας να εξελιχθούν για ακόμη μία φορά σε γιορτή για το περιβάλλον, με την ενθουσιώδη συμμετοχή όλων!

Λίγα Λόγια για το Φυσικό μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά το 1989. Εμφιαλώνεται στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, χωρίς να υφίσταται επιπλέον επεξεργασία. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Το 2001, προστέθηκε το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6x1,5lt και 6x500ml), ενώ το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στις γυάλινες συσκευασίες του 1lt, των 330ml και σε πολυσυσκευασία (6x330ml). Το 2005 λανσαρίστηκε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), με έξυπνους κι αστείους ήρωες να πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές «ιστορίες» σε κάθε ετικέτα. Το 2006, λανσαρίστηκε το ΑΥΡΑ ActiveCap, ένα νερό «εν δράσει», σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση.

Λίγα Λόγια για τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι ελληνική μη κυβερνητική οργάνωση που δρα για την διατήρηση της βιοποικιλότητας και της αειφορικής ανάπτυξης στην ελληνική ύπαιθρο, στην ολοκληρωμένη διαχείριση Προστατευόμενων Περιοχών και ασκεί πίεση για τις επεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον. Με βασική δραστηριότητα τη λειτουργία του Περιβαλλοντικού Κέντρου ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στο Νυμφαίο Φλώρινας, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ υλοποιεί διασυνοριακά προγράμματα για την προστασία των ορεινών οικοσυστημάτων με έμφαση στην αρκούδα και τα μεγάλα θηλαστικά και συμμετέχει στην εφαρμογή των εθνικών δεσμεύσεων για το περιβάλλον. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.arcturos.gr.