ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Ιουλίου 2023: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι

Συντάξεις Ιουλίου 2023: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι
Eurokinissi

Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Ιουλίου 2023 θα καταβληθούν από τις 27 μέχρι τις 29 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Οι κάλπες των εκλογών του Ιουνίου 2023 έκλεισαν, τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν και τώρα σειρά έχουν οι πληρωμές των συνταξιούχων.

Ειδικότερα, οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Ιουλίου 2023 θα καταβληθούν από τις 27 μέχρι τις 29 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων του Ιουλίου:

  • Τρίτη, 27 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Τετάρτη, 28 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Πέμπτη, 29 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Σχετικές ειδήσεις