ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ELPEDISON: Ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας

ELPEDISON: Ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας

Ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη των εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, EDISON και ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Η ELPEDISON είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ενός από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς Ομίλους στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, της EDISON, της παλαιότερης εταιρείας ενέργειας στην Ευρώπη και της μεγαλύτερης ιδιωτικής ενεργειακής εταιρείας στην Ιταλία και της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, μίας από τις κυριότερες ελληνικές εταιρείες στον τομέα των κατασκευών.

Η ELPEDISON, με τις θυγατρικές της ELPEDISON Power και ELPEDISON Trading, αποτελεί σήμερα ηγετική δύναμη στην Παραγωγή και Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, με τις δύο ιδιόκτητες μονάδες της ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο, αποτελεί τον πρώτο ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Επιπλέον, αντιπροσωπεύει σήμερα τη σοβαρή εναλλακτική λύση για την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος.

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει κληρονομήσει από τις μητρικές της εταιρείες, η ELPEDISON φιλοδοξεί να αποτελεί πάντα μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου, προσφέροντας ενεργειακά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, με σταθερότητα και συνέπεια.