ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

TedxAcademy 2012- Tο Ταξίδι ξεκινάει

TedxAcademy 2012- Tο Ταξίδι ξεκινάει

Το ΤEDxAcademy προσκαλεί για 3η συνεχόμενη χρονιά κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 στο Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς, και ανοίγει τη συζήτηση για ένα επίκαιρο θέμα: "Greeceonthejourney".

Τo Ταξίδι που πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η Ελλάδα για να βγει από την κρίση. Παγκόσμιο Τοπίο, Χάραγμα Πορείας και Νέα Γη είναι οι 3 θεματικές ενότητες πάνω στις οποίες οι ομιλητές θα μας δώσουν το έναυσμα για εποικοδομητικό διάλογο και καινοτόμες προτάσεις.

Συνταξιδιώτης στο Ταξίδι του ΤEDxAcademy είναι σταθερά η WIND Hellas, η οποία μοιράζεται το κοινό όραμα της διάδοσης ιδεών που έχουν στόχο να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Η WIND Hellas είναι άλλωστε ο αποκλειστικός συνεργάτης που υποστηρίζει το ΤEDxAcademy από την πρώτη διοργάνωση του 2010.

Το ΤEDxAcademy δίνει την ευκαιρία στους συνεργάτες του να συμμετέχουν σε μία ζωντανή κοινότητα από οραματιστές που σχεδιάζουν και υλοποιούν ένα καλύτερο μέλλον. Η Μύθος Ζυθοποιία αναγνώρισε τη ζωντανή κοινότητα του ΤEDxAcademy και γι'αυτό στέκεται στο πλευρό της διοργάνωσης ως εκλεκτός συνεργάτης.

«Με το ΤEDxAcademy 2012 ολοκληρώνουμε την θεματολογία που αφορά στην βαθιά κρίση που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, τόσο σε οικονομικό όσο και σε ηθικό επίπεδο» σχολιάζει η Νίκη Συροπούλου, επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του ΤEDxAcademy.

Μπορείτε να προχωρήσετε σε εγγραφή κράτησης θέσης για το Ταξίδι του ΤEDxAcademy στην ανανεωμένη σελίδα του www.tedxacademy.com