ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

To BCA COLLEGE στο επίκεντρο του online marketing

To BCA COLLEGE στο επίκεντρο του online marketing

Όταν ιδρύθηκε το BCΑ, το 1971, ήταν το πρώτο κολλέγιο στην Ελλάδα που προσέφερε ολοκληρωμένες σπουδές marketing.

Σήμερα, κυριαρχεί και στο διαδικτυακό marketing, όπως απέδειξε η πρόσφατη πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του online marketing conference 2013, στην οποία το BCA ήταν επιστημονικός συνεργάτης και, παράλληλα, οι στρατηγικοί συνεργάτες του ΒCA είχαν την ευθύνη των κύριων τομέων της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, διοργανωτής του συνεδρίου ήταν η Boussias Communications, στρατηγικός συνεργάτης του BCA, το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ΙΑΒ, του φορέα που πιστοποιεί τα προγράμματα Marketing του BCA, ενώ βασικοί ομιλητές υπήρξαν στελέχη της Think Digital, επίσης στρατηγικού συνεργάτη του BCA. Το BCA και η Think Digital συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο τα σεμινάρια Social Media του Digital Marketing Academy, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει στο σύγχρονο marketing η διαδικτυακή επικοινωνία και τις ευκαιρίες που προσφέρει στους ικανούς και καταρτισμένους το παγκόσμιο πλέον οικονομικό περιβάλλον.

Το BCΑ COLLEGE διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του, εξακολουθώντας να είναι πρωτοπόρο στον σχεδιασμό των σπουδών και στη διασύνδεσή τους με την πραγματική οικονομία.