ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πληρωμή λογαριασμών στα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος

Πληρωμή λογαριασμών στα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος

Τη δυνατότητα να πληρώνουν γρήγορα και εύκολα λογαριασμούς σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ύδρευσης, ρεύματος, φυσικού αερίου και πετρελαίου, τραπεζών, αλλά και τα ασφάλιστρα 25 ασφαλιστικών εταιρειών, έχουν οι καταναλωτές μέσα από τα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος.

Η εξόφληση των λογαριασμών γίνεται όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και τα Σάββατα. Η εξόφληση των λογαριασμών γίνεται μόνο με μετρητά και σε ξεχωριστή απόδειξη ανά λογαριασμό, χωρίς τη χρήση της κάρτας «club».

Συγκεκριμένα, μέσω των σούπερ μάρκετ της Μαρινόπουλος, οι καταναλωτές μπορούν να πληρώσουν τους λογαρισμούς:

ΔΕΗ - Με προμήθεια και εξοφλούνται σε όλα τα καταστήματα του ομίλου.

TELLAS - Με προμήθεια, υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής μερικού ή ολικού ποσού, γίνονται αποδεκτοί και οι ληγμένοι λογαριασμοί και εξοφλούνται σε όλα τα καταστήματα του ομίλου.

WIND - Με προμήθεια, υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής μερικού ή ολικού ποσού, γίνονται αποδεκτοί και οι ληγμένοι λογαριασμοί και εξοφλούνται σε όλα τα καταστήματα του ομίλου.

NOVA - Δωρεάν, με δυνατότητα αποπληρωμής μερικού ή ολικού ποσού, γίνονται αποδεκτοί και οι ληγμένοι λογαριασμοί και εξοφλούνται σε όλα τα καταστήματα του ομίλου.

HOL - Με προμήθεια και δυνατότητα αποπληρωμής μερικού ή ολικού ποσού. Αποδεκτοί είναι και οι ληγμένοι λογαριασμοί, ενώ εξοφλούνται σε όλα τα καταστήματα του ομίλου.