ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στις 18 Νοεμβρίου ξεκινά η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

Στις 18 Νοεμβρίου ξεκινά η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

Από τις 18 έως τις 30 Νοεμβρίου, διεξάγεται και στην Ελλάδα η 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας.

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ )- οικοδεσπότης της ΠΕΕ για την Ελλάδα και το εθνικό συμβούλιο της παγκόσμιας εβδομάδας επιχειρηματικότητας, καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς (ιδιωτικούς και δημόσιους) να διοργανώσουν εκδηλώσεις, με στόχο την προαγωγή της επιχειρηματικής δράσης και νοοτροπίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (www.unleashingideas.org) πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Νοέμβριο σε 139 χώρες, κινητοποιώντας πάνω από 25.000 οργανισμούς/εταίρους και γίνεται η αφορμή για τη διοργάνωση σχεδόν 34.000 δραστηριοτήτων που εμπλέκουν άμεσα περισσότερους από 7 εκατομμύρια ανθρώπους.

Όλες οι δράσεις που θα οργανωθούν, καθώς και οι φορείς που τις διοργανώνουν, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν άμεσα παγκόσμια προβολή, διευρύνοντας έτσι τη δικτύωσή τους και πρόσβασή τους σε νέες υπερεθνικές αγορές.

Το μόνο που απαιτείται είναι η διοργάνωση μίας δράσης σχετικής με την επιχειρηματικότητα και η εγγραφή ως εθνικού συνεργάτη στον επίσημο ιστοχώρο για την ΠΕΕ στην Ελλάδα (http://gr.unleashingideas.org/).

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, έχουν ήδη προγραμματιστεί εκατοντάδες δράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Αντίστοιχες δράσεις στην Ελλάδα αποτελούν ήδη μέχρι σήμερα οι εκδηλώσεις που ακολουθούν:

1) Disrupt Startup Scaleup.

2) Mobility and Employability in Europe.

3) Rising Ideas Startup Competition in Patra.

Διαβάστε επίσης:

«Disrupt, Start up, Scale up» στις 23-24 Νοεμβρίου στην Αθήνα