ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυστρία: Αύξηση των τουριστικών κρατήσεων προς την Ελλάδα

Αυστρία: Αύξηση των τουριστικών κρατήσεων προς την Ελλάδα

Η δυναμική επάνοδος της Ελλάδας στην αυστριακή τουριστική αγορά, επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στη Βιέννη, του θερινού προγράμματος για το 2014 του αυστριακού διοργανωτή ταξιδίων «REWE» και των θυγατρικών του εταιρειών «IΤS Billa Reisen» και «Jahn Reisen», που συνολικά το 2013 κατέγραψαν αύξηση της τάξης του 36% των κρατήσεων για την Ελλάδα.

Στον απολογισμό του ομίλου για το 2013, ο διευθυντής του Μάρτιν Φαστ, υπογράμμισε ιδιαίτερα το γεγονός αυτής της εντυπωσιακής αύξησης των κρατήσεων για την Ελλάδα, επισημαίνοντας συγχρόνως πως για τον REWE Αυστρίας η περίοδος 2012-2013 υπήρξε η καλύτερη από την ίδρυσή του, καθώς κατέγραψε αύξηση 20%.

Ένας από τους κύριους στόχους της εταιρείας για το 2014, είναι η μεγαλύτερη αύξηση των κρατήσεων προς Ελλάδα, καθώς, όπως τονίστηκε, η χώρα αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τους Αυστριακούς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του θερινού προγράμματος, επισημάνθηκε πως οι τιμές το 2014 παραμένουν σταθερές για την Ελλάδα και αναφέρθηκε ότι εάν συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του ελληνικού προγράμματος, θα υπάρξει αύξηση του αριθμού των ελληνικών προορισμών την επόμενη χρονιά.

Ροή Ειδήσεων