ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα 10 κορυφαία κρασιά της βρετανικής αγοράς ένα ελληνικό

Στα 10 κορυφαία κρασιά της βρετανικής αγοράς ένα ελληνικό

Στις 10 κορυφαίες προτάσεις της βρετανικής αγοράς οίνου βρίσκεται το SANTO SPARKLING.

Το αφρώδες Ασύρτικο της SANTO WINES μπήκε στη λίστα του κορυφαίου περιοδικού THE DRINKS BUSINESS για το μήνα Ιούλιο.

Μόλις τρεις μήνες μετά την επίσημη παρουσίασή του, το SANTO SPARKLING WINE BRUT MÉTHODE TRADITIONNELLE κερδίζει την προσοχή του διεθνώς αναγνωρισμένου κλαδικού περιοδικού THE DRINKS BUSINESS και κατακτά μια θέση στο TOP 10 των νέων προϊόντων για το μήνα Ιούλιο.

Η καινοτόμος ιδέα της πρώτης αφρώδους εκδοχής του Ασύρτικου της SANTO WINES αξιοποιεί στρατηγικά τόσο την αδιαμφισβήτητη δυναμική του αμπελώνα της Σαντορίνης όσο και την ολοένα αυξανόμενη τάση στην κατηγορία των sparkling οίνων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας όπου η ετήσια κατανάλωση αφρωδών οίνων φτάνει τις 32 εκατομμύρια φιάλες. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται και στο άρθρο του THE DRINKS BUSINESS «το SANTO SPARKLING εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τη Σαντορίνη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το THE DRINKS BUSINESS αποτελεί το κορυφαίο κλαδικό περιοδικό της Ευρώπης και μια από τις πλέον καταξιωμένες εκδόσεις παγκοσμίως, ενώ την ηλεκτρονική του πλατφόρμα επισκέπτονται περισσότεροι από 500.000 χρήστες κάθε μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Εισαγωγή εταιρείας στο Χρηματιστήριο για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια